Salut, revin cu un update legat de problema mea. I-am contactat pe cei de la Samsung pe email, mi-au raspuns promt urmatoarea zi:
Va multumim pentru ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam urmatoarele:
Dorim sa va informam referitor la faptul ca efectul de clouding este un simptom normal pentru aceasta serie de televizoare. Pentru problema petei albe din coltul dreapta sus a ecranului, puteti sa ne trimiteti in atasament pozele prin E-mail.
Va sugeram sa efectuati un test imagine, iar daca acea pata apare si pe imaginea test, puteti verifica disponibilitatea unei noi versiuni de firmware in vederea unei actualizari.
Aici v-am atasat link-ul cu versiunile de firmware disponibile de actualizare pentru modelul dumneavoastra de TV.
http://www.samsung.com/ro/support/model ... -downloads
Ultima versiune este T-MST10PDEUC-1031.0, o veti putea actualiza daca versiunea instalata pe televizorul dumneavoastra este diferita. Puteti verifica versiunea dumneavoastra accesand Meniu, Asistenta, Contactati Samsung.
Actualizarea o puteti realiza cu ajutorul unu Stick USB formatat, copiind pe stick continutul de firmware dezarhivat, descarcat de pe site.
Actualizarea o puteti inainta conectand stickul la TV prin portul USB, accesand Meniu, Asistenta, Actualizare firmware.
Daca doriti verificarea produsului dumneavoastra va rugam sa luati legatura cu service-u Winner, nr tel: 0245 217064 / 0245 211956; adresa STRADA GENERAL I.E. FLORESCU BLOC B1 PARTER
Am facut update-ul prin stick, online nu-l gasea, normal ca nu a disparut acea mica pata alba pe fundal deschis. Am sunat la cei de la Winner si vor veni saptamana viitoare sa ridice tv-ul si sa-l verifice. Oricum clouding-ul am spus-o, nu ma dernajeaza cine stie ce, chiar e suportabil, nu e un clouding d-ala de se vede pe imagine, numai cand e luminsa stinsa in camera si e intuneric si numai pe modul tv cand schimb canalele. Atat. Pata aia mica imi sta pe creier. Om vedea ce va fi la service.