Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
zerozoneice
Informat

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by zerozoneice »

sombocinio wrote:La mine sa rezolvat se misca ca la inceput aplicatiile s-au reinstalat...
da, se pare ca s-a rezolvat
hai sa incercam sa postam tot ce tine de Smart in sectiunea dedicata.
ccebuc
Nou pe forum

Post by ccebuc »

Am achizitionat si eu un 40es6100 in luna Decembrie de la Sigmanet serie SEC, are clouding dar aproape insesizabil, pana acum merge ok. Testat cam din toate punctele: 3d, smart, conectare hdmi, hdd extern, play wirless. Singurul lucru care ma nemultumeste oarecum e telecomanda si anume butonul on/off si source pe care trebuie sa apesi ferm sa mearga.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

ccebuc wrote:Singurul lucru care ma nemultumeste oarecum e telecomanda si anume butonul on/off si source pe care trebuie sa apesi ferm sa mearga.
Exact asa este la telecomanda mea de la 32ES5500.
razvan1983
Nou pe forum

Post by razvan1983 »

Salut, revin cu un update legat de problema mea. I-am contactat pe cei de la Samsung pe email, mi-au raspuns promt urmatoarea zi:

Va multumim pentru ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam urmatoarele:

Dorim sa va informam referitor la faptul ca efectul de clouding este un simptom normal pentru aceasta serie de televizoare. Pentru problema petei albe din coltul dreapta sus a ecranului, puteti sa ne trimiteti in atasament pozele prin E-mail.
Va sugeram sa efectuati un test imagine, iar daca acea pata apare si pe imaginea test, puteti verifica disponibilitatea unei noi versiuni de firmware in vederea unei actualizari.
Aici v-am atasat link-ul cu versiunile de firmware disponibile de actualizare pentru modelul dumneavoastra de TV.

http://www.samsung.com/ro/support/model ... -downloads

Ultima versiune este T-MST10PDEUC-1031.0, o veti putea actualiza daca versiunea instalata pe televizorul dumneavoastra este diferita. Puteti verifica versiunea dumneavoastra accesand Meniu, Asistenta, Contactati Samsung.
Actualizarea o puteti realiza cu ajutorul unu Stick USB formatat, copiind pe stick continutul de firmware dezarhivat, descarcat de pe site.
Actualizarea o puteti inainta conectand stickul la TV prin portul USB, accesand Meniu, Asistenta, Actualizare firmware.

Daca doriti verificarea produsului dumneavoastra va rugam sa luati legatura cu service-u Winner, nr tel: 0245 217064 / 0245 211956; adresa STRADA GENERAL I.E. FLORESCU BLOC B1 PARTER

Am facut update-ul prin stick, online nu-l gasea, normal ca nu a disparut acea mica pata alba pe fundal deschis. Am sunat la cei de la Winner si vor veni saptamana viitoare sa ridice tv-ul si sa-l verifice. Oricum clouding-ul am spus-o, nu ma dernajeaza cine stie ce, chiar e suportabil, nu e un clouding d-ala de se vede pe imagine, numai cand e luminsa stinsa in camera si e intuneric si numai pe modul tv cand schimb canalele. Atat. Pata aia mica imi sta pe creier. Om vedea ce va fi la service.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Din dorinta de a pastra calitatea forumului, comentariile care fac referire la subiecte re-re-discutate si cele off-topic, sunt sterse cu sau fara realocare spre un topic nou.

Prin urmare ultimele 5 comentarii le-am sters cu mentiunea:
- Sigur ca un TV se poate conecta la calculator prin HDMI (DVI-HDMI) etc. Exista si topic cu tutorial de configurare, setare port HDMI 1.
- Intrebarea legata de dimensiunea imaginii la un model ce nu are treaba cu ES6100 l-am trecut intr-un topic nou in categoria "Alte modele".
mariuszmeu
Informat

Post by mariuszmeu »

sammy , am resetat , nu am avut rabdare .deci, am cablu de pe next gen .am variante: cablu analog+digital si antena .pe cablu ,daca scanez pe analog ,se vede la fel de prost ca pe antena . am optat numai pt digital si astia au toate posturile pe digital , chiar daca se vad prost (dar nu atat de prost ca pe analog) , singurul avantaj ca le apare numele .canalele sunt numerotate nici asa in ordine ,dar m-am linistit .le-am invatat numarul :D .
bun .nu am instalat ni un firmware . dintre voi ,care le-ati instalat (am 10029,parca asa) ce aduc in plus ?se merita ,sau am un avantaj si 3 dezavantaje ?
SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Din pacate, despre noutatile din firmware nu se stie nimic pentru ca nu le publica astia de la Samsung (si nu numai ei). Chiar este un topic despre update si acolo ne tot plangem si mai incercam noi sa gasim daca ii ceva in plus sau nu.
Nu cunosc NextGen si ce revicer ai (daca ai). Eu folosesc Tv-ul pe RDS unde am direct pe cablu de la ei (coaxial) si receptia programelor digitale cu tunerul DVB-C al TV-ului.
Raileanu Victor
Nou pe forum

Post by Raileanu Victor »

Salutare tuturor, o scurta intrebare:

Ati observat si voi o diferenta de imagine a filmelor cand sunt rulate prin cablu hdmi (player KMplayer) si de pe stick sau allshare (practic prin playerul TV-ului)? Din ce am observat mie mi se pare ca se vad mai clare prin stick (sau allshare) decat prin cablu, probabil nu folosesc un player bun, (exista ceva mai bun, cu decodoare mai bune decat kmplayer?).

Mersi.
Horia
Informat

Post by Horia »

VLC media player mi-a rezolvat niste probleme de codec; imaginea era ok. Dar si la KM Player imaginea era OK...
Chestiunea cu legatura HDMI tine si de calitatea cablului, respectiv am vazut in magazi (Flanco Unirea, Bucuresti,din cat tin minte) un panou unde erau prezentate 3 marimi de cablu HDMI, calitatea output fiind influentata de acest cablu. Poate gasesti de imprumut un cablu HDMI mai bun sa vezi daca este diferenta, personal nu cred sa fie de la KM Player
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Raileanu Victor
Nou pe forum

Post by Raileanu Victor »

Salut,

Nu ma intelege gresit, se vede bine prin cablu, dar se vede mai bine prin player-ul tv-ului.
Pe cablu am dat 100 de lei, de la belkin parca, aurite capetele, mai scump de-atat nu am vazut pe-acolo. Posibil sa trebuiasca sa mai umblu la imagine.
Post Reply