Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
sammy
Reviewer

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by sammy »

Practic, este topic... aici. Cine gaseste ceva informatii este binevenit sa puna comment sau un topic nou, daca este cazul. Problema majora este insa alta... Samsung nu publica oficial si in timp util modificarile aduse versiunilor. Si in acest caz avem niste informatii de nu stiu unde, si la o versiune veche. Am discutat sa facem un topic si fiecare sa zica ce a observat nou - nu a observat nimeni nimic :lol:

Nu va speriati, nu doar cei de la Samsung sunt secretosi... si in curtea LG-ului am auzit aceeasi poveste.
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Pe site-ul Samsung USA este dat un mic changelog sub fisierul de update pentru fiecare model.Observ insa ca versiunile sunt mai vechi decat cele de pe Samsung RO.Uite ce am gasit la modelul 40ES6100:
Samsung USA
Samsung RO
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Horia
Informat

Post by Horia »

salut,
din cat am vazut, in USA es6100 este diferit de cel din EU, respectiv parca nu are 3d (m-am uitat saptamana trecuta si era sigur o diferenta majora), erau fabricate in mexic si aveau CMR 240...deci usor diferite. Probabil ca si update-urile sunt diferite desi anumite lucruri ar putea fi comune. Incerc sa abordez pe cineva de la un service samsung poate ma lamureste cu privire la changelog.
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Da modelele sunt diferite.Eu am vrut sa arat ca in "tarile cu apa calda" se pot publica si changelog-uri pentru fiecare update.La noi Samsung considera probabil ca nu suntem capabili sa intelegem modificarile si de aceea nu le publica :cry: .
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Alex10x
Curios

Post by Alex10x »

Salut ! Vreau sa imi cumpar si eu un EH6030 sau 6100 , ideea este ca imi trebuie un cablu 3D si referesh-ul necesar .Vreau sa vad filme de pe computer . Eu am un calculator bun ,un i5 2500 k ca procesor si placa vidro Msi gtx 560 Ti cu versiunea hdmi 1.4a .Am fost la Domo sa cumpar asa ceva , dar nu m-a incatat http://www.domo.ro/Televizoare_&_Home_c ... _AV10069qn , am nevoie de 5 m , versiunea nu e scrisa pe nicaieri , iar pe undeva pomenea de hd -ready . Stie cineva din experienta proprie , nu ce scrie pe wikipedia un cablu sanatos pt filme 3D cu minim 120hz ? Asa pe tot feluri de site-uri ma uit si eu ... , dar zic cand pui tu mana e altceva .
Flightcrank
Curios

Post by Flightcrank »

salut
Eu mi am cumparat cabluri HDMI si SPDIF dupa Amazon.uk si sunt de o calitate superioara(sunt niste bijuterii :) ) fata de cele pe care la gasesti in magazine obisnuite,si la preturi de HAMA.Cablu indeplineste functiile ARC,3D si CEC cu succes.

http://www.amazon.co.uk/PRO-GOLD-1-4a-1 ... 819&sr=8-5

http://www.amazon.co.uk/3M-Resolution-P ... _sim_ce_17
fredyd
Nou pe forum

Post by fredyd »

salutare,

acum cateva zile vroiam sa-mi achizitionez un led tv si eram nehotarat in privinta modelului, ma orientasem catre un philips dar admin-ul mi-a recomandat samsung..de astazi pot spune ca sunt posesorul modelului 40ES6710...
nu-mi vine sa cred ce am in camera, nush cum de am putut sa ma gandesc la alte marci....deci fratilor va recomand SAMSUNG!!!
am gasit si o oferta buna unde am primit si un voucher cadou de 950 ron ce poate fi folosit in perioada 15-30 dec iar tv-ul m-a dus la 2850.
Alex10x
Curios

Post by Alex10x »

ms de raspuns , mai astept si altele :) si poate cu linkuri Ro
Jimmy_X
Nou pe forum

Post by Jimmy_X »

Salut. Am urmarit recenzia si discutiile voastre pe acest thread si am luat si acest TV. Eu am nimerit din seria SDK facut tot in Slovakia si am vreo 5 norisori gri destul de maricei, 4 in fiecare colt si unul pe mijloc. Era loc si de mai rau, dar mergea si mai bine de atat. Oricum am decis sa-l pastrez deoarece nu este asa de deranjant.

Ce vroiam sa va intreb. Am descarcat de pe net iso de blu-ray 3d si nu stiu cum sa redau pe tv prin retea, prin AllShare. Direct la USB pe un HDD extern nu-si are rostul ca nu citeste .iso.

Am vazut ca sfatuia cineva aici sa folosesc un programel ce converteste din blu-ray 3d in .mkv SBS 3d dar acel programel nu ruleaza bine pe W8 Pro.

Am descoperit ultima varianta DVDFab, care stie sa faca aceasta conversie dar nu stiu ce setari sa fac. Am citit ca doar half-sbs-urile functioneaza caci full-sbs nu ruleaza fluent, dar ce-i drept asta stiam de varianta cu conectarea prin HDMI 1.4, ceea ce nu are a face. Eu rulez continut prin retea.

Revenind, exista vreo posibilitate de rulare a blu-ray-urilor 3d in format .iso, ce apar pe net, prin retea? Daca da, cum? Iar daca nu, ce setari sa fac la DVDFab pentru a pastra 3D-ul original si setari cat mai apropiate de iso-ul original? Exista si alte programe sau aplicatii sa poata face posibila rularea acestor iso blu-ray 3d direct pe tv?

Multumesc.

ps: Este prima oara cand detin acest gen de tv (smart tv, 3d) deci sunt un incepator. Aveti mila :)
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Salut. Vezi daca te ajuta acest comentariu
Post Reply