Salut. Am urmarit recenzia si discutiile voastre pe acest thread si am luat si acest TV. Eu am nimerit din seria SDK facut tot in Slovakia si am vreo 5 norisori gri destul de maricei, 4 in fiecare colt si unul pe mijloc. Era loc si de mai rau, dar mergea si mai bine de atat. Oricum am decis sa-l pastrez deoarece nu este asa de deranjant.
Ce vroiam sa va intreb. Am descarcat de pe net iso de blu-ray 3d si nu stiu cum sa redau pe tv prin retea, prin AllShare. Direct la USB pe un HDD extern nu-si are rostul ca nu citeste .iso.
Am vazut ca sfatuia cineva aici sa folosesc un programel ce converteste din blu-ray 3d in .mkv SBS 3d dar acel programel nu ruleaza bine pe W8 Pro.
Am descoperit ultima varianta DVDFab, care stie sa faca aceasta conversie dar nu stiu ce setari sa fac. Am citit ca doar half-sbs-urile functioneaza caci full-sbs nu ruleaza fluent, dar ce-i drept asta stiam de varianta cu conectarea prin HDMI 1.4, ceea ce nu are a face. Eu rulez continut prin retea.
Revenind, exista vreo posibilitate de rulare a blu-ray-urilor 3d in format .iso, ce apar pe net, prin retea? Daca da, cum? Iar daca nu, ce setari sa fac la DVDFab pentru a pastra 3D-ul original si setari cat mai apropiate de iso-ul original? Exista si alte programe sau aplicatii sa poata face posibila rularea acestor iso blu-ray 3d direct pe tv?
Multumesc.
ps: Este prima oara cand detin acest gen de tv (smart tv, 3d) deci sunt un incepator. Aveti mila