Am o problema cu functia allshare ,ori nu inteleg eu prea bine cum se foloseste poate ma ajuta cineva.Am configurat o retea cu un router si 2 dispozitive tip homeplug foloseste
reteaua de 220v pt inlocuirea cablului de retea)am instalat pe pc programul serviio care vede tv-ul in retea,tv-ul zice ca e conectat la retea insa nu vede nici un dispozitiv - "no equipment detected"
Se pot vedea filme on-line cu aceasta aplicatie sau doar din retea?
mersi !
EH6030 - Problema conectare la retea (PowerLAN)
- adi_krusell
- Expert
Re: EH6030 CONECTARE LA RETEA
Salut.
Ai pus la "share" fisierele pe care vrei sa le vezi pe TV?
Ai pus la "share" fisierele pe care vrei sa le vezi pe TV?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Re: EH6030 CONECTARE LA RETEA
am pus la "share" fisiere,problema e ca tv-ul nu vede nici un dispozitiv in retea.
Re: EH6030 - Problema conectare la retea (PowerLAN)
Salut. Ar trebui mai intai sa verifici daca reteaua este ok prin adaptoarele powerlan. Este simplu de verificat... conecteaza un laptop sau ceva la aceeasi mufa la care ai legat TV-ul. Daca ai retea, verifica firewall-ul unde este instalat AllShare. Apoi incearca cu acelasi laptop sa accesezi ceva de pe PC-ul server.
Am inteles ca adaptoarele powerlan nu trebuiesc conectate la prelungitoare, ups-uri... trebuie sa fie direct in priza. Nu ma intreba de ce nu pot fi conectate la un prelungitor pentru ca nu stiu...
Deci verifica daca ai intradevar retea prin smecheriile alea... (si eu as vrea un set)
Am inteles ca adaptoarele powerlan nu trebuiesc conectate la prelungitoare, ups-uri... trebuie sa fie direct in priza. Nu ma intreba de ce nu pot fi conectate la un prelungitor pentru ca nu stiu...

Deci verifica daca ai intradevar retea prin smecheriile alea... (si eu as vrea un set)
Am rezolvat problema , era de la antivirus-nod desi i-am dat disable protection pana nu l-am dezinstalat nu mi-a mers.
Acum tv-ul vede 2 device unul de la allsare si unul de la serviio insa am observat la o anumita perioada de vizionare in retea apar mici intreruperi de 1-2 sec ca si cum m-asi uita on-line desi viteza de transfer e destul de buna- 500mbps.Adaptoarele powerline le-am luat de la vechituri la pret de nimic de la cineva care nu stia ce sant ,se gasesc si in comert (emag)insa la 500mbps sant cam scumpe 200-300ron.(apropo merg si bagate in prelungitoare)
Mersi pentru indicatii !
Acum tv-ul vede 2 device unul de la allsare si unul de la serviio insa am observat la o anumita perioada de vizionare in retea apar mici intreruperi de 1-2 sec ca si cum m-asi uita on-line desi viteza de transfer e destul de buna- 500mbps.Adaptoarele powerline le-am luat de la vechituri la pret de nimic de la cineva care nu stia ce sant ,se gasesc si in comert (emag)insa la 500mbps sant cam scumpe 200-300ron.(apropo merg si bagate in prelungitoare)
Mersi pentru indicatii !
Vechituri?!alin2o wrote:Adaptoarele powerline le-am luat de la vechituri la pret de nimic de la cineva care nu stia ce sant

La ce preţ le-ai luat?