EH6030 - Problema conectare la retea (PowerLAN)

Post Reply
alin2o
Curios

EH6030 - Problema conectare la retea (PowerLAN)

Post by alin2o »

Am o problema cu functia allshare ,ori nu inteleg eu prea bine cum se foloseste poate ma ajuta cineva.Am configurat o retea cu un router si 2 dispozitive tip homeplug foloseste
reteaua de 220v pt inlocuirea cablului de retea)am instalat pe pc programul serviio care vede tv-ul in retea,tv-ul zice ca e conectat la retea insa nu vede nici un dispozitiv - "no equipment detected"
Se pot vedea filme on-line cu aceasta aplicatie sau doar din retea?
mersi !
adi_krusell
Expert

Re: EH6030 CONECTARE LA RETEA

Post by adi_krusell »

Salut.
Ai pus la "share" fisierele pe care vrei sa le vezi pe TV?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
alin2o
Curios

Re: EH6030 CONECTARE LA RETEA

Post by alin2o »

am pus la "share" fisiere,problema e ca tv-ul nu vede nici un dispozitiv in retea.
sammy
Reviewer

Re: EH6030 - Problema conectare la retea (PowerLAN)

Post by sammy »

Salut. Ar trebui mai intai sa verifici daca reteaua este ok prin adaptoarele powerlan. Este simplu de verificat... conecteaza un laptop sau ceva la aceeasi mufa la care ai legat TV-ul. Daca ai retea, verifica firewall-ul unde este instalat AllShare. Apoi incearca cu acelasi laptop sa accesezi ceva de pe PC-ul server.
Am inteles ca adaptoarele powerlan nu trebuiesc conectate la prelungitoare, ups-uri... trebuie sa fie direct in priza. Nu ma intreba de ce nu pot fi conectate la un prelungitor pentru ca nu stiu... :D

Deci verifica daca ai intradevar retea prin smecheriile alea... (si eu as vrea un set)
alin2o
Curios

Post by alin2o »

Am rezolvat problema , era de la antivirus-nod desi i-am dat disable protection pana nu l-am dezinstalat nu mi-a mers.
Acum tv-ul vede 2 device unul de la allsare si unul de la serviio insa am observat la o anumita perioada de vizionare in retea apar mici intreruperi de 1-2 sec ca si cum m-asi uita on-line desi viteza de transfer e destul de buna- 500mbps.Adaptoarele powerline le-am luat de la vechituri la pret de nimic de la cineva care nu stia ce sant ,se gasesc si in comert (emag)insa la 500mbps sant cam scumpe 200-300ron.(apropo merg si bagate in prelungitoare)
Mersi pentru indicatii !
sammy
Reviewer

Post by sammy »

alin2o wrote:Adaptoarele powerline le-am luat de la vechituri la pret de nimic de la cineva care nu stia ce sant
Vechituri?! :lol:
La ce preţ le-ai luat?
Post Reply