Actualizari firmware
-
- Tehnician
Re: Actualizari firmware
A aparut un nou update 1041.0...inca nu l-am testat
32ES6800,40JU6500,49Q7F
nici eu nu ma grabesc , cine stie ce mai patesc
-
- Tehnician
Hmm...azi apare pe site-ul lor ca ultimul update din data de azi(2013.11.22) 1040.2...iar ieri era ultimul update din data de 21.11.13 -1041.0
Eu am apucat sa il pun aseara pe ala 1041.0 ...ca deobicei nu vad nici o schimbare...nu am eu timp sa umblu pe partea de smart(poate acolo au mai facut ceva schimbari in mai bine sau in mai rau
)
Eu am apucat sa il pun aseara pe ala 1041.0 ...ca deobicei nu vad nici o schimbare...nu am eu timp sa umblu pe partea de smart(poate acolo au mai facut ceva schimbari in mai bine sau in mai rau

32ES6800,40JU6500,49Q7F
ar mai fi nevoie sa se adauge inca o majorare de font la subtitrarea player-ului , eventul culoare galben ,pentru ca nu este vizibil deloc cand sunt imagini cu alb
nu am vazut nici o modificare remarcabila la FW-uri desi am scimbat 4 sau 5.
in continuare browserul este cel putin penibil,se blocheaza destul de frecvent in timpul navigarii si trebuie sa iesi de tot din hub sau sa-l opresti din power...Good Job.
solutia optima este totusi un RIKOMAGIC in locul acelui HUB trist
nu am vazut nici o modificare remarcabila la FW-uri desi am scimbat 4 sau 5.
in continuare browserul este cel putin penibil,se blocheaza destul de frecvent in timpul navigarii si trebuie sa iesi de tot din hub sau sa-l opresti din power...Good Job.

solutia optima este totusi un RIKOMAGIC in locul acelui HUB trist

A instalat cineva uptate-ul 1040.2 ? Am urmat aceeasi procesura ca si la celelalte updateuri dar acum nu vrea sa se instaleze , zice ca nu a gasit nici un fisier de update pe stick-ul USB.
Acuma pe site apare ultimul update T-MST10PDEUC-1042.0, care are doar 69 MB, fata de 150MB cat erau pana acuma. Il downloadez si antivirusul nu ma lasa sa il rulez.....ciudat.
Samsung 40ES6100 ; Samsung 55JS9000
Buna seara,
Din ce am urmarit eu am vazut ca un update aparea cam odata la 2 luni, penultimul a fost in 22 luna trecuta, acum am vazut si eu ca a aparut altul azi
L-am descarcat,i-am dat extract dar mi-a dat o eroare, acest update este cadou de Mos Nicolae
Inca odata se dovedeste ca atunci cand nu ai rival pe piata iti bati joc
Din ce am urmarit eu am vazut ca un update aparea cam odata la 2 luni, penultimul a fost in 22 luna trecuta, acum am vazut si eu ca a aparut altul azi
L-am descarcat,i-am dat extract dar mi-a dat o eroare, acest update este cadou de Mos Nicolae

Inca odata se dovedeste ca atunci cand nu ai rival pe piata iti bati joc
-
- Tehnician
Nu e bun...am incercat si eu azi dimineata si da o eroare ...e clar ca nu e in regula pt ca e prea mic
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Din cate vad acuma, marimea fisierului a fost modificata, are acuma 153MB.... dupa marime ok, o sa incerc mai pe seara sa vad daca mai sunt probleme sau nu.
Samsung 40ES6100 ; Samsung 55JS9000