Firmware pentru:
(Sursa: Site oficial Samsung Romania.)
Actualizari firmware
Actualizari firmware
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- adi_krusell
- Expert
Re: Actualizari firmware
A aparut update firmware la ver.1019.0 pentru UE40ES7000S.Se poate descarca de aici: http://www.samsung.com/ro/support/model ... -downloads .Eu am ales sa folosesc metoda prin USB.Ca prime impresii:parca lag-ul este ceva mai mic la defilarea prin meniu;viteza cursorului la navigarea pe internet putin mai mare;browser-ul se comporta mult mai bine la redarea filmuletelor 1080p de pe Youtube(buffer-ul se incarca constant si nu mai apar intreruperi).O sa incerc sa revin si cu alte observatii.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Cand am utilizat web vineri seara sistemul si-a facut un update si s-a instalat si "pe teava".
Un link foarte fain.
Un link foarte fain.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
"pe teava"?!... Pai acest server de streaming parca era disponibil in playerele egreat (cu firmware custom) si se puteau accesa filme on-line. Chiar este instalat in SMART?
Eu il am pe ecran, in web smart. si l-am si accesat. e foarte ok cand ai nevoie de un zgomot de fond si ai de lucru prin casa.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
am observat ca pe site a aparut o noua versiune de firmware pentru modelul 40ES7000S, insa nu reusesc sa fac atualizarea.
http://www.samsung.com/ro/support/model ... oadName=FM
Prin varianta USB imi zice ca nu exista fisiere de tip upgrade, desi am urmat pasii indicati de Samsung, iar online sesizeaza ca exista actualizari insa nu face upgrade-ul, ci revine in meniul tv.
A reusit careva sa faca upgrade la versiunea noua pentru modelul 40ES7000?
http://www.samsung.com/ro/support/model ... oadName=FM
Prin varianta USB imi zice ca nu exista fisiere de tip upgrade, desi am urmat pasii indicati de Samsung, iar online sesizeaza ca exista actualizari insa nu face upgrade-ul, ci revine in meniul tv.
A reusit careva sa faca upgrade la versiunea noua pentru modelul 40ES7000?
Samsung 40ES7000
Samsung 32H5500
Samsung 32H5500
Ai mai facut update pana acuma de pe stick?
- adi_krusell
- Expert
@cipri:Da am facut upgrade pe data de 25.10.Totul a mers fara probleme.Citeste atent ghidul (.pdf) de pe aceeasi pagina cu fisierul de upgrade,fa exact ce zice acolo,verifica daca pe stick,dupa rularea fisierului de upgrade ai un folder numit "T-ECPDEUC",de 191MB si pune TV-ul la treaba.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
Salutare,
Vad pe site-ul Samsung ca este o actualizare de firmware disponibila cu data de 27.10.2012. A reusit cineva sa o instaleze? Eu am incercat ONline... si nu imi gaseste nici o actualizare de la versiunea 1028. A reusit sa faca cineva actualizarea online? Sau macar de pe USB?
Este vorba de versiunea de firmware: T-MST10PDEUC-1029.0
Vad pe site-ul Samsung ca este o actualizare de firmware disponibila cu data de 27.10.2012. A reusit cineva sa o instaleze? Eu am incercat ONline... si nu imi gaseste nici o actualizare de la versiunea 1028. A reusit sa faca cineva actualizarea online? Sau macar de pe USB?
Este vorba de versiunea de firmware: T-MST10PDEUC-1029.0
Samsung 46ES5500
Coincidenta... Ieri am facut si eu update online la 32EH5300 si a instalat ver. 1028.2. A decurs totul OK, doar problema cu luminozitatea modificata. Acuma ma uit sa verific daca ieri a facut update-ul corect, la ultima versiune si apare ca in 2012.10.27 este versiunea 1029. Acuma ori ei au pus pe server o versiune noua DUPA ce am facut eu update online, ori update-ul online aduce firmware mai vechi in functie de cum isi actualizeaza ei legatura dintre site si serverul de update online... Sper ca m-am facut inteles, tastez in graba...