Actualizari firmware
Re: Actualizari firmware
Eu l-am instalat chiar din prima zi si merge fara probleme 

40ES6800 - Argintiu
-
- Tehnician
@Horia la mine nu sunt probleme...dar nici nu am avut probleme cu vre-un update pana acuma...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Cred că Horia ar vrea să ştie mai degrabă dacă observaţi ceva modificări spre bine. Dar cred că nimeni nu observă nimic... pentru că tot nu se ştie ce se modifică de la o versiune la alta.
-
- Tehnician
Stiu ca toata lumea asteapta imbunatatiri...din pacate eu nu vad nici una...au mai fost updaturi in care mi sa parut ca merge mai bine browserul (ca incarca paginile mai repede) dar sigur mi sa parut...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
baieti, eu m-am ars cu ultimul firmware
asteptam imbunatatiri dar din contra, acum imaginea nu mai e la fel de cursiva , parca ar fi un tv din seria 5 la 100hertz , eu am observat asta cu ochiu liber chiar daca am activat MOTION PLUS pe oricare fel.....acum imaginea mi se pare mai rapida si nu fluenta, usor tremurand la scene prea rapide.... din pacate sa pun firmware cu care a venit tv-u 1029 necesita service si din pacate ar trebui sa-l trimit la bucuresti... mare atentie la penele de curent cand instalati, am vb la service si multi si-au ars placile de baza... acuma eu astept o noua versiune poate va fi ma buna cine stie....

Ce TV ai?
(este o idee buna sa va puneti modelul de TV in semnatura)
(este o idee buna sa va puneti modelul de TV in semnatura)
am un 46es6100. ciao
-
- Tehnician
-
- Interesat
Am pus 1037 pe un 46es6100 si parca sunt probleme cu imaginile rapide (uneori sacadeaza)...versiunea anterioara era mai ok cred... Se poate face downgrade, daca am firmware-ul vechi? Sau mai bine astept urmatorul update...
Nu se poate face revenire la o versiune anterioara. Si eu am pus ultima versiune si nu sunt nici un fel de probleme. De fapt nu au fost cu nici o versiune...cel putin la mine 

40ES6800 - Argintiu