Samsung 40ES6100 Review
-
- Nou pe forum
Re: Samsung 40ES6100 Review
detin un tv led 40 es 6100 la care am intampinat o problema si vreau sa ma sfatuiti.
in timp ce am vizionat un film blu-ray de pe laptop pe tv am observat ca in momentul cand imaginile sunt mai intunecate se pot observa pe fundal imagini din meniul smart-tv, mai exact se vad mai multe icoane,nu foarte pronuntat dar se pot observa.
vreau sa stiu ce se intampla si daca se poate rezolva problema prin reglarea contrastului sau e o problema la tv?
in timp ce am vizionat un film blu-ray de pe laptop pe tv am observat ca in momentul cand imaginile sunt mai intunecate se pot observa pe fundal imagini din meniul smart-tv, mai exact se vad mai multe icoane,nu foarte pronuntat dar se pot observa.
vreau sa stiu ce se intampla si daca se poate rezolva problema prin reglarea contrastului sau e o problema la tv?
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Acest fenomen apare si cand vizionezi imagini folosind tuner-ul televizorului, sau doar de pe surse externe, conectate prin HDMI? Daca apare doar pe HDMI, incearca sa schimbi cablul si eventual si portul HDMI.
Nu rezolvi nimic modificand contrastul. Efectul "Ghost" ramane, dar va fi mai mult sau mai putin vizibil, in functie de valoarea setarii de contrast.
Incearca mai intai o resetare de Smart Hub si daca problema nu dispare, mai poti incerca si o resetare a TV-ului la setarile din fabrica.
Daca efectul persista, cred ca trebuie sa iei legatura cu un service Samsung.
Acest fenomen apare si cand vizionezi imagini folosind tuner-ul televizorului, sau doar de pe surse externe, conectate prin HDMI? Daca apare doar pe HDMI, incearca sa schimbi cablul si eventual si portul HDMI.
Nu rezolvi nimic modificand contrastul. Efectul "Ghost" ramane, dar va fi mai mult sau mai putin vizibil, in functie de valoarea setarii de contrast.
Incearca mai intai o resetare de Smart Hub si daca problema nu dispare, mai poti incerca si o resetare a TV-ului la setarile din fabrica.
Daca efectul persista, cred ca trebuie sa iei legatura cu un service Samsung.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Nou pe forum
da fenomenul apare si cand vizionez imagini folosind tuner-ul televizorului.ti-as fi foarte recunoscator daca mai indruma ca sa pot efectua resetarea Smart Hub-ului si dupa o sa incerc si prin resetarea tv-ului.mersi pentru sfaturi
- adi_krusell
- Expert
Resetare Smart Hub:
- Intri in Smart Hub;
- Mergi pe reclama din coltul dreapta-sus, sau pe oricare dintre aplicatiile sponsorizate de pe randul de sus si apesi tasta "Tools" de pe telecomanda;
- Alegi optiunea "Setari" si apesi OK;
- In meniul care se deschide, alegi "Resetare" si apesi OK;
- Iti va cere o parola pentru resetare. By default, parola este 0000 (4 x zero). Dupa introducerea parolei, apesi OK si astepti resetarea.
- Intri in Smart Hub;
- Mergi pe reclama din coltul dreapta-sus, sau pe oricare dintre aplicatiile sponsorizate de pe randul de sus si apesi tasta "Tools" de pe telecomanda;
- Alegi optiunea "Setari" si apesi OK;
- In meniul care se deschide, alegi "Resetare" si apesi OK;
- Iti va cere o parola pentru resetare. By default, parola este 0000 (4 x zero). Dupa introducerea parolei, apesi OK si astepti resetarea.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
bUNA ZIUA CUM POT SETA CANALELE CUM DORESC...mULTUMESC anTICIPAT ! 

http://samsungtv.ro/aranjarea-canalelor ... t1261.html
http://samsungtv.ro/samsung-channel-lis ... t1224.html
http://samsungtv.ro/samsung-channel-lis ... t1224.html
SAMSUNG SMART TV 37ES5500
SAMSUNG LED TV 32F5000
SAMSUNG LED TV 32F5000
-
- Nou pe forum
neata
please help
am umblat aiurea in menu si imaginea imi arata acum invers. am folosit factory reset dar...
32f6100 .
multumesc
please help
am umblat aiurea in menu si imaginea imi arata acum invers. am folosit factory reset dar...
32f6100 .
multumesc
vezi la setari imagine
salut, am vazut ca aparut 1034 http://www.samsung.com/ro/support/model ... nload=true. este varianta USB. Poate aveti info despre changelog....
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
-
- Nou pe forum
,,Eu am achizitionat un kit logitech k220 la 110ron. Merge fara probleme si tastatura este micuta''Cristian wrote:Salut! Mi-am cumparat si eu acest model si sunt foarte, foarte multumit de ce stie sa faca si mai ales cum se vede! Ce kit wireless (tastatura si mouse) e compatibil cu el? Am gasit Genius LuxeMare i815` la 90 lei, sau ce-mi recomandati... Multumesc!