Actualizari firmware
firmware 1032
salut.
A facut cineva update la noul firmware 1032. aduce vreo imbunatatire la ceva?
S-a rezolvat cumva problema cu resetarea paginilor web ce utilizeaza flash-ul gen youtube, etc?
Ma gandeam daca are rost sa fac upgrade-ul sau nu. Oricum samsung nu publica niciodata
imbunatatirile aduse de upgrade-ul respectiv.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
A facut cineva update la noul firmware 1032. aduce vreo imbunatatire la ceva?
S-a rezolvat cumva problema cu resetarea paginilor web ce utilizeaza flash-ul gen youtube, etc?
Ma gandeam daca are rost sa fac upgrade-ul sau nu. Oricum samsung nu publica niciodata
imbunatatirile aduse de upgrade-ul respectiv.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Re: firmware 1032
La modelele 6100 ( si mai mici ) nu s-a rezolvat problema. Eu de exemplu am 6800 si ma uit la filme, seriale, meciuri online direct in browser, fara probleme. Cred ca nu faci nici un rau cu un update. Si eu am 1032, chiar din prima zi 

40ES6800 - Argintiu
Re: Actualizari firmware
Problema semnalata de mine in pagina trecuta (cu nesalvarea datelor contului la aplicatia de Youtube) a fost rezolvata in ultimul update la Smart Hub. Deci acum poti sa-mi accesez contul de youtube fara sa intru pc PC pe youtube.com\activate.
Edit by sammy: Multumim pentru instiintare.
Edit by sammy: Multumim pentru instiintare.
Samsung UE 48J5500, ZyXEL NSA310, router Linksys EA2700.
-
- Tehnician
Oare noi cu firmware asta ramanem ? Ca vad ca de 2 luni nu a mai aparut nici un update...si vad ca la seria F apar de una update-uri
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Din păcate este posibil să nu mai apară update-uri, decât dacă este o problemă suficient de mare să-i "miște" pe cei de la Samsung.
eu tot sun la samsung romania apel gratuit , si le spun sa actualizeze firmware. Daca ar suna mai multi poate avem o sansa. tel. 080087267864
S-au miscat cei de la Samsung . Ieri am facut update online cu versiunea 1033 . Nu a fost inca incarcata pe site-ul Samsung . Am vazut un film pe Youtube de 1 ora si 47 min fara resetare !!!. Sper sa nu fie o coincidenta fericita ci o "reparatie" demult asteptata . Alte noutati nu am remarcat , poate observati voi ceva . Insa incarcarea paginilor de internet se face mult mai rapid si asta nu cred ca poate fi o coincidenta .
Postul este valabil pentru ES 6100 .
Postul este valabil pentru ES 6100 .
-
- Moderator
asa da...am descarcat cu succes 

46ES6100, 22D5003, Home Cinema HT-E5550, UE50NU7092UXXH, QE55Q60RATXXH
fain ! dar la filmele online de pe siteurile consacrate se mai restarteaza ? eu nu pot sa verific caci nu sint acasa . poate verifica cineva . multumesc
Si eu am facut update-ul..deoacamdata nu am observat nimic nou. La modelul meu nu aveam probleme cu vizionarea online nici inainte de update 

40ES6800 - Argintiu