Actualizari firmware
-
- Tehnician
Re: Actualizari firmware
Au rezolvat problema vad...apare acuma pagina cu firmware...dar nu este nici un update nou ...ultimul e 1032.0...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Partea proasta este ca... in curand apar modelele noi, si daca ei nu au corectat din firmware ce se poate corecta in acest mod, evident nu or sa mai aiba timp si chef nici atat dupa ce lanseaza F-urile. Firmware-urile astea stiti voi ca is facute centralizat, au ei echipa lor si prioritatile lor de taskuri. Nu-i ca si la Egreat unde s-or gasit cativa baieti destepti de pe la noi si l-au modificat in fel si chip. Mai este mult pana sa facem de astea pe TV-uri. Poate sunt sanse mai mari la o colaborare intre Samsung si Google pentru un android oficial ca SO pe TV. Pai acuma TV-urile cu dual core sa nu-mi ziceti ca nu duce aplicatii de pe google play.
Hai sa nu ma abat prea tare de la topic. Cu privire la producatori, stati linistiti... Samsung inca sta bine. LG si restul concurentei nu stralucesc deloc.
Hai sa nu ma abat prea tare de la topic. Cu privire la producatori, stati linistiti... Samsung inca sta bine. LG si restul concurentei nu stralucesc deloc.
Am facut prostia sa fac update de firmware(la ultima varianta) si acum de fiecare data cand intru in aplicatia YouTube trebuie sa intru de pe PC pe youtube.com/activate si sa introduc codul de pe TV ca sa intru pe contul meu. Pana la update tinea minte contul meu tot timpul. Acum trebuie introdus de fiecare data cand intru in aplicatie. M-am saturat de update-uri de firmware care mai mult strica decat remediaza (sunt patit cu routerul Linksys care a instalat mizeria de Connect Cloud, ZyXel-ul la care am probleme cu drepturile pe share-uri si acum cu TV-ul). O sa zic pas de acum la orice update.
Samsung UE 48J5500, ZyXEL NSA310, router Linksys EA2700.
-
- Tehnician
Pai si ce faci daca urmatorul update iti "regleaza" toate astea...?
32ES6800,40JU6500,49Q7F
In urma update-ului de firmware la versiunea 1032 am constatat ca:
-se pot scana individual frecventele pentru DVBC
-conexiunea WIFI se realizeaza mult mai bine, nemaiexistand intreruperi (folosesc un router Cisco EPC3925).
Dupa primul update facut (in decembrie 2012, cred ca a fost 1030) conexiunea WIFI a devenit impracticabila. Acum a revenit la normal. Intre timp am testat si o pereche de adaptoare PowerLine de la DLink DHP-306AV care au functionat ireprosabil.
-se pot scana individual frecventele pentru DVBC
-conexiunea WIFI se realizeaza mult mai bine, nemaiexistand intreruperi (folosesc un router Cisco EPC3925).
Dupa primul update facut (in decembrie 2012, cred ca a fost 1030) conexiunea WIFI a devenit impracticabila. Acum a revenit la normal. Intre timp am testat si o pereche de adaptoare PowerLine de la DLink DHP-306AV care au functionat ireprosabil.
UE46ES6530
Salut
Ieri am facut update de firmware de la 1029 la 1032 pt model 46ES6100 . Din pacate am observat ca imgainea "ingheata" cand incerc sa schimb presetarea de culoare din Standard in Movie ( tools -> Picture Mode -> Movie )
Imaginea isi evine doar dupa un restart/reboot pe presetarea de culoare - Standard.
MODEL : UE46ES6100WXXH
Am urcat pe YT filmuletul pentru a se observa comportamentul: http://www.youtube.com/watch?v=Sg4FCQctTn4
S-a confruntat cineva cu aceasta problema?
Ieri am facut update de firmware de la 1029 la 1032 pt model 46ES6100 . Din pacate am observat ca imgainea "ingheata" cand incerc sa schimb presetarea de culoare din Standard in Movie ( tools -> Picture Mode -> Movie )
Imaginea isi evine doar dupa un restart/reboot pe presetarea de culoare - Standard.
MODEL : UE46ES6100WXXH
Am urcat pe YT filmuletul pentru a se observa comportamentul: http://www.youtube.com/watch?v=Sg4FCQctTn4
S-a confruntat cineva cu aceasta problema?
La minutul 3:23 ii urata faza rau de tot... Nu am mai vazut asa ceva.
-
- Tehnician
Am dat si eu pe movie dar la mine merge bine...sa incerce altii care au modelul tau...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
s-a rezolvat din secret menu am modificat din 46P1AFf6E in 46A1AF6E. Posibil sa-l fi modificat fara sa-mi dau seama....
Am avut modelul 6100 cu 1032 chiar din prima zi. Mergea fara probleme. La fel si actualul model 6800. Banuiesc ca e o problema la TV-ul tau. Daca nu-si revine mergi cu el la service.
L.E. intre timp am vazut ca s-a rezolvat. Cel mai probabil nici nu ai observat modificarea. De acea se recomanda mare atentie in meniul de service
L.E. intre timp am vazut ca s-a rezolvat. Cel mai probabil nici nu ai observat modificarea. De acea se recomanda mare atentie in meniul de service

40ES6800 - Argintiu