Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
Salut. Vezi in tutoriale si accesorii hardware.
-
- Informat
se poate deactiva cumva miscarea fluida la redarea unui MKV de pe un HDD?
Da, setarea Motion Plus. SI verifica sa fie pe off si Motion lightning. Pune meniul in engleza daca nu te prinzi care-i echivalentul in Romana.
-
- Nou pe forum
Salut, revin cu un update legat de problema mea cu mica pata alba in dreapta sus a ecranului. Martea trecuta au venit cei de la service-ul autorizat si au ridicat tv-ul de acasa si azi mi l-au adus inapoi. Au schimbat panelul si acum totul este ok. Sa speram ca asa va ramane si pe viitor si nu va mai aparea nicio problema.
Es6100 - filmehd.net ma uit la film , dupa 30 min. erroare de la browser ceva de gen out of memory. E normala treaba asta? Ce se intampla. Stie careva?
-
- Informat
ambele sint offsammy wrote:Da, setarea Motion Plus. SI verifica sa fie pe off si Motion lightning. Pune meniul in engleza daca nu te prinzi care-i echivalentul in Romana.
pe cablu normal (receiver RDS cu HDMI) se observa "deactivarea", dar pe sursa USB nu
Verifica setarea in timp ce rulezi un film de pe USB...
Salutare.
La modelul asta 40ES6100 nu merg rulate filmele 3D Full SBS? Am incercat sa vad unul si a scris ca formatul nu e suportat.
Aveti idee in legatura cu asta?
La modelul asta 40ES6100 nu merg rulate filmele 3D Full SBS? Am incercat sa vad unul si a scris ca formatul nu e suportat.
Aveti idee in legatura cu asta?
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Filmele Full SBS nu pot fi vizionate folosind player-ul televizorului. Aceste filme au rezolutia 3840x1080. Aceasta rezolutie nu este suportata de televizor.
Exista totusi posibilitatea sa le rulezi de pe PC, daca acesta are o configuratie destul de buna.
Filmele Full SBS nu pot fi vizionate folosind player-ul televizorului. Aceste filme au rezolutia 3840x1080. Aceasta rezolutie nu este suportata de televizor.
Exista totusi posibilitatea sa le rulezi de pe PC, daca acesta are o configuratie destul de buna.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."