Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
sammy
Reviewer

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by sammy »

Chiar am vrut sa intreb, de fapt in ce consta diferenta... Ca aspect ratio? claritate? banuiesc ca "artefacte" nu apar, deci nu-mi era clar care-i problema de fapt.
Horia
Informat

Post by Horia »

eu am interpretat problema ca pe ceva care tine de rezolutie...si primul la care m-am gandit a fo cablul, dar se pare ca putem elimina acest aspect
Ar fi interesant sa se faca o verificare: ACELASI FISIER redat de pe stick+info sa vedem ce zice si redat de pe PC+HDMI+info sa vedem iar ce zice...sa nu fie o limitare de la PC sau portul HDMI...
de exemplu: laptopul meu, cu video Nvidia MGT 9600 este limitat la 720p, catre TV, prin HDMI in vreme ce AllShare si stick merg FullHD 1080p...poate sa fie asta??
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Raileanu Victor
Nou pe forum

Post by Raileanu Victor »

@sammy: E vorba de claritate, nu apar "artefacte"

@Horia: Laptopul pe care il am este un dell n5110 cu placa video nvidia Geforce GT 525 1Gb Ram.
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Salut .
Ai aceleasi setari de imagine la TV (lumina , contrast , etc .) si cand rulezi prin HDMI si de pe stick ?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Raileanu Victor
Nou pe forum

Post by Raileanu Victor »

Salut,

Din cate stiu eu da, o sa mai verific o data cand ajung acasa, sa fiu sigur ca sunt identice!
mariuszmeu
Informat

Post by mariuszmeu »

Raileanu Victor wrote:Salut,

Nu ma intelege gresit, se vede bine prin cablu, dar se vede mai bine prin player-ul tv-ului.
Pe cablu am dat 100 de lei, de la belkin parca, aurite capetele, mai scump de-atat nu am vazut pe-acolo. Posibil sa trebuiasca sa mai umblu la imagine.
http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... net-p-8143 18ron , 5 m ,aurit
SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
galex
Nou pe forum

Post by galex »

De vreo 3 saptamani am intrat si eu in lcubul posesorilor de 40ES6100. Totul bine si frumos, imaginea mult mai buna decat pe vechiul Sony Bravia 32P3000. Avand in vedere ca are DVBC mp4 acum vad si eu canalele HD de la RDS pe care vechiul Sony nu mi le arata.

Impresia este foarte buna. Am testat si cateva filme 3D, am facut update la ultima versiune de firmware, chiar azi am pus versiune 1031. Am luat o tastatura si mouse wireless Genius si totul merge perfect.

Nu-mi place insa implementarea AllShare, extrem de greoaie si buggy. Mai am o tableta Galaxy Tab 2, si un telefon Galaxy S2. Am incercat sa folosesc AllShare ca sa vad continut de pe ele, dar dupa mai multe chinuieli, doar tableta am reusit sa o fac sa se conecteze cat de cat cu TV. La telefon, daca incerc sa activez AllShare, mi se blocheaza aplicatia, telefonul incepe sa se incinga si sa consume bateria super rapid, nu mai am alta scapare decat sa restartez telefonul.

Ma mai deranjeaza faptul ca nu pot vedea filmele 3D Full SBS. Cele Half SBS merg fara probleme. M-am gandit la inceput ca nu or merge filmele full SBS prin AllShare de pe computer, dar nici daca le-am pus pe un HDD si le-am rulat cu playerul TV nu au mers.

Am incercat si alte servere DLNA, (Servio si TvMobili), dar nu am reusit mai mult nici cu asta sa fac mai multe. TvMobili nu a functionat de altfel deloc. Desi ruleaza pe PC, TV-ul nu vede nimic despre TvMobili. Mai incerc.

Am mai instalat si dintre aplicatii TV Smart, nu am gasit ceva foarte interesant sa merite.

La Social TV, cred ca am gasit si un bug, Facebook nu vrea sa functioneze defel, vrea login dar nu reusesc sa introduc datele de autentificare nici cu tastatura nici cu telecomanda. Merge in schimb google Talk.

Voi cam ce aplicatii ati instalat si merita?
Raa
Experimentat

Post by Raa »

galex wrote: Ma mai deranjeaza faptul ca nu pot vedea filmele 3D Full SBS. Cele Half SBS merg fara probleme. M-am gandit la inceput ca nu or merge filmele full SBS prin AllShare de pe computer, dar nici daca le-am pus pe un HDD si le-am rulat cu playerul TV nu au mers.
Treaba cu full SBS e mai delicata. TV-ul nu suporta rezutia 1080/3840 la care e un full SBS. Mai multe amanunte aici http://samsungtv.ro/ce-format-3d-alegem ... -t464.html
Samsung 32ES6100
Flightcrank
Curios

Post by Flightcrank »

Raileanu Victor wrote:Salutare tuturor, o scurta intrebare:

Ati observat si voi o diferenta de imagine a filmelor cand sunt rulate prin cablu hdmi (player KMplayer) si de pe stick sau allshare (practic prin playerul TV-ului)? Din ce am observat mie mi se pare ca se vad mai clare prin stick (sau allshare) decat prin cablu, probabil nu folosesc un player bun, (exista ceva mai bun, cu decodoare mai bune decat kmplayer?).

Mersi.
Si eu am observat asta,se vede clar diferenta.Am incercat aproape toate player ele,cel mai bun mi s-a parut totalmediath,dar tot nu se vede ca cel al tv ului.Nu stiu unde este "buba',probabil trebuie facute niste setari la placa video etc,ca altfel nu imi explic.
mihaill
Nou pe forum

Post by mihaill »

Salut,vreau sa-mi conectez tv 40es6100 la wireless si nu stiu ce model de router sa-mi cumpar.
orice sugestie e binevenita.ps.locuiesc la bloc si sunt 2 pereti de beton pana la tv.
Post Reply