am asteptat sa mai "fac o tura" cu aparatu' si sa am mai mult feedback: in cadrul dusului de dimineata m-am si barbierit. A fo rapid, bine si fara iritatie (absolut nici un pic, desi ma asteptam la o mica iritatie).
Rapid pentru ca a taiat bine (deh, sunt noi lamele); nu a trebuit sa insist f mult
Calitativ bine: dupa operatiune am fost multumit de calitate
fara iritatie: desi ma asteptam sa am o mica iritatie, ei bine nu a existat asa ceva. In lipsa unui gel de barbierit am folosit sapun lichid si cred ca voi proceda la fel si zilele urmatoare...testam

Altfel, proabil ca gelul de la Nivea este o alegere medie destul de buna. Mentionez ca se poate realiza operatia si pe uscat, fara gel, spuma sau apa, asa cum faceam pana acum.
Am curatat aparatul direct cu dusul, jet de apa direct pe tot aparatul, cap-coada. S-a curatat ok.
Eu zic ca este ok pentru un corporatist (ca mine) care trebuie sa fie fresh in fiecare dimineata, cu unele exceptii in zilele de vineri in care nu este anuntat tambalau dar si pentru altii care folosesc aparatul mai rar (3 zile) cu conditia sa nu fie vorba despre o crestere foarte mare de par/zi.
Una peste alta, e chestie de ...soric

ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450