Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
Sacadarile nu tin de faptul ca un HDD este alimentat din USB... Unul din porturile USB ale TV-ului este marcat cu "(HDD)" semn ca are amperaj putin mai mare pentru hardurile acestea portabile ce se alimenteaza direct din USB. Singurul motiv pentru care as cumpara un HDD format 3,5" (mai mare) si alimentat suplimentar este capacitatea mai mare.
Eu am testat si acest WD si acest Seagate. Am vazut azi si Toshiba in magazin, despre care am gasit informatii ca are probleme: o data intrat in stand-by, nu mai este recunoscut cand revine din stand-by. Trebuie reconectat. Deci eu clar cumpar inca un astfel de HDD.
Aaaa, sa nu uit. Segate l-am returnat pentru ca nu intra in stand-by. O chestie... te uiti la TV la ceva film de pe el, opresti TV-ul si intra si HDD-ul in stand-by, singur, dupa 10 minute, sau mai trebuie sa il deconectezi.
Eu am testat si acest WD si acest Seagate. Am vazut azi si Toshiba in magazin, despre care am gasit informatii ca are probleme: o data intrat in stand-by, nu mai este recunoscut cand revine din stand-by. Trebuie reconectat. Deci eu clar cumpar inca un astfel de HDD.
Aaaa, sa nu uit. Segate l-am returnat pentru ca nu intra in stand-by. O chestie... te uiti la TV la ceva film de pe el, opresti TV-ul si intra si HDD-ul in stand-by, singur, dupa 10 minute, sau mai trebuie sa il deconectezi.
mersi pt raspuns,eu as dori sa-mi i-au un WD mai ieftin de 500gb my passport essentials de 2.5inch,merita?
-
- Nou pe forum
Salut, sunt nou pe acest forum, insa sunt un mare fan al tv-urilor Samsung si al aparatelor Samsung in general. Am 3 tv-uri+un monitor Led full hd, un Led 40ES6100, un Led 40C5000 si un Lcd 32B554. Dintre toate 3 numai cu 40C5000 n-am avut nicio nemultumire. Problema mea actuala este cu 40ES6100, il am din iunie 2012, deci este inca in garantie. Problema este urmatoarea, in coltul din dreapta sus, exact langa rama, apare o pata alba pe fundal deschis, pata are sub 4cm. Am pus niste poze cu aceasta problema, care dureaza deja din August-Septembrie 2012. Este conturata in cercul rosu. De asemenea, cand este lumina stinsa in camera seara sau noaptea, pe fundal negru se observa acel efect clouding. Pentru acestea nu am facut poze. Sunt dernajante amandoua problemele, insa cea mai deranjanta este cea cu pata alba pe fundal alb, deschis, neputand fi ignorata cand ma uit la televizor, mereu ma uit in coltul ala sa vad daca mai e. Peste clouding pot sa trec, nu se observa cand ma uit la ceva la tv cu lumina stinsa, decat atunci cand sunt pe modul tv si schimb canalele, pe porturile hdmi la care am legate 2 stb-uri hd, unul de la Rds si unul de la Upc nu se observa aproape deloc. Ce este de facut in legatura cu prima problema, cea cu pata alba, se poate rezolva cumva? Am contactat deja sevice-ul din Targoviste, insa ma interesa daca mai are cineva problema asta si daca are vreo rezolvare. Precizez ca este Made in Slovakia, Version 01, cumparat de la Altex. Multumesc.
[Edit: pozele sunt atasate mai jos...]
[Edit: pozele sunt atasate mai jos...]
Ar fi fost bine ca atunci, imediat dupa achizitie sa te intorci cu el la magazin. Acuma nu poti decat sa apelezi la garantie si sa le zici ca tu nu esti de acord asa cu el. Slimurile sa zicem ca mai au efect de clouding, etc, insa este foarte important ca tu sa fi impacat cu achizitia. Samsung ... Samsung, dar ai dat bani calumea pe el, asa ca, sa-ti rezolve TV-ul. Probabil schimba panelul.
Desigur, acesta este un caz deranjant si nu trebuie transformate alte chichite in obsesie... asta ca sa nu se sperie toata lumea de slimurile Samsung. Sunt mai mult de o gramada de cumparatori ce au acceptat un nivel mic de clouding, neobservabil.
Razvan, nu-i problema, service-ul ar trebui sa fie cat se poate de deschisi in rezolvarea problemei. Doar daca nu dai peste niste oameni incapatanati si rauvoitori.
PS: Era mai bine sa atasezi imaginile, utilizand "Upload attachment" direct de aici din fereastra de Reply... Asa, pozele tale vor fi eliminate de pe server, alti membrii ai forumului nu vor mai putea vedea despre ce problema am discutat.
Desigur, acesta este un caz deranjant si nu trebuie transformate alte chichite in obsesie... asta ca sa nu se sperie toata lumea de slimurile Samsung. Sunt mai mult de o gramada de cumparatori ce au acceptat un nivel mic de clouding, neobservabil.
Razvan, nu-i problema, service-ul ar trebui sa fie cat se poate de deschisi in rezolvarea problemei. Doar daca nu dai peste niste oameni incapatanati si rauvoitori.
PS: Era mai bine sa atasezi imaginile, utilizand "Upload attachment" direct de aici din fereastra de Reply... Asa, pozele tale vor fi eliminate de pe server, alti membrii ai forumului nu vor mai putea vedea despre ce problema am discutat.
-
- Nou pe forum
Nu aveam cum sa-l schimb atunci imediat, pentru ca problema, asa cum am zis a aparut dupa 3 luni de utilizare, si de atunci au mai trecut inca 3 luni, timp in care am sperat sa se rezolve de la sine, pentru ca practic asa din senin a aparut acea mica pata acolo. Clouding-ul nu ma deranjeaza, e suportabil, la ce am vazut aici pe forum e lux la mine, am citit toate cele 39 de pagini. Am sunat prin noiembrie la garantia de la mine din oras, si mi-au zis sa mai astept sa vad daca se mareste pata, m-a intrebat daca are mai mult de 4 cm, si nu are, are vreo 2 si nu s-a mai marit de atunci, nevasta-mea nici nu a observat-o nici acum. Dar am zis totusi sa-i contactez si azi le-am trimis un mail si am atasat niste poze. Astept sa vad daca ma suna, daca nu ii sun eu iar. Al meu este SDC, si este al doilea, pe primul l-am schimbat dupa o zi, se vedea clouding-ul ziua, inclusiv pe sursele de hdmi, ceea ce era inacceptabil pentru mine. Mersi de raspuns.
P.S. Am dat mult pe el, si era la reducere 3400, ca l-am luat la doar 2 luni de la aparitia pe piata. Primul pret era 3700.
P.S. Am dat mult pe el, si era la reducere 3400, ca l-am luat la doar 2 luni de la aparitia pe piata. Primul pret era 3700.
- mariuszmeu
- Informat
sper as nu stresez in plus pe cineva , am dat de site, dupa ce am setat tv-ul .din pacate, l-am pus sa caute mai intai posturile pe antena (at) ca apoi ,pe cablu. pe antena sunt vreo 72 posturi care se vad jalnic iar pe cablu sunt ceva mai multe , dar numerotarea lor e...ciudata (sare de la 155 la 180).ideea e cum reusesc sa sterg posturile scanate pe antena .stie cineva ? va rog ...fara sa resetez tot ...
SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
-
- Nou pe forum
Salutare!!! De vreo 3 saptamani am achizitioant si eu acest model si sunt destul de multumit de el... Nu prea ma pricep foarte bine la el dar in principu e ok ... Astazi cand am deschis tvul am intrat pe smart si surpriza ... Mai erau decat foarte putine aplicatii Web Browser si mai cateva...In fine dupa vreo 2 ore sau mai instalat inca cateva (cu greu) Se misca mai greu akm ...Si mi s-a instalat de 2 ori social tv ...Insa tot imi da eraoare cand vreau sa intru pe web browser...Ce pot face ??
Salut, am un Samsung 32es5500 si de astazi functioneaza foarte greu Smart Hub-ul.La fel ca si lui sombocinio@ s-au sters aplicatiile de pe prima pagina Youtube, Cinemagia, Seenow,Voyo,Facebook si cateodata da eroare '' Network Interference ,error_code_011 ''. Se poate naviga pe browser si se pot reinstala aplicatii dar merge foarte greu.
Am dat resetare dar nu s-a remediat problema.
Am dat resetare dar nu s-a remediat problema.
@mariuszmeu - Cand apesi tasta de pe telecomanda pe care scrie Ch. List (parca) iti apare o lista, dar care este grupata si pe tipul de semnal. Asadar ai, TV (care este digital), Analog (parca asa ii zice) si radio. Si mai ai o categorie "All"/"Toate" (in functie de limba setata a meniului). Cand esti pe "All" este posibil ca tu cand treci de pe un canal pe altul cu tastele de Up/Down canal, sa sara aiurea, in functie de ordine. Pune de TV si vezi daca ii ok ordinea. Nu stiu daca ti-am inteles si nimerit problema, insa altceva nu prea stiu ce sa-ti zic. Apoi, cu scanare, nu se scaneaza doar antena si apoi cablu. La setare se selecteaza ambele pentru scanare. Un canal de pe semnal analog se poate adauga ulterior relativ lejer, dar la digitale este mai complicat. Eu nu am reusit sa caut, gasesc si adaug un singur canal digital aparut ulterior. Nu va faceti griji cu rescanatul pentru ca daca vrei ordinea canalelor mai "custom", se face lejer cu export/import lista canale (pentru digital).
@sombocinio & @expy - SMART-ul este pe butuci la toata lumea, as indrazni sa spun chiar indiferent de model. Eu am si 32ES5500 si ii la fel: aplicatiile s-au dus toate, nu se conecteaza la Samsung Apps.
Dar va dau un mesaj privat ce l-am primit:

@sombocinio & @expy - SMART-ul este pe butuci la toata lumea, as indrazni sa spun chiar indiferent de model. Eu am si 32ES5500 si ii la fel: aplicatiile s-au dus toate, nu se conecteaza la Samsung Apps.
Dar va dau un mesaj privat ce l-am primit:
Deci speram sa urmeze o noua versiune SMART... chiar mai smart decat erasamsma wrote: From: samsma
To: sammy
Am discutat cu cineva de la Samsung, dar nu din Europa. Imi spunea ca pregatesc noua versiune si asa o sa fie pana la implementarea ei. Aproape sigur se va putea face upgrade la noua versiune (2013) si pe Smart Tv-urile fabricate in 2012

-
- Nou pe forum
La mine sa rezolvat se misca ca la inceput aplicatiile s-au reinstalat...