Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
Alex1804
Nou pe forum

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by Alex1804 »

Salutare din nou si Sarbatori Fericite tuturor fanilor si utilizatorilor Samsung!
Am o intrebare.
Ma tot chinui sa folosesc serviciul Pair You Tube de pe mobil pe tv. Adica sa vad videourile You Tube de pe mobil pe telefon. Exista o interconexiune intre aplicatia You Tube de pe mobil si aplicatia You Tube for TV. Pairing-ul merge cate videouri apoi se opreste...nu mai pot vedea videourile de pe telefon pe tv. Sper ca e de la conexiune si nu de la aplicatii problema. In orice caz insasi aplicatia You Tube for TV, folosita de sine statator,imi merge greu pe televizor. Eu sunt conectat cu TV-ul wireless la un router.
Intrebarea este: daca as conecta tv-ul la router prin cablu oare ar merge simtitor mai bine internetul pe tv?
Va multumesc!
Numai bine!
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Va merge mai bine conectat prin cablu.
Samsung 32ES6100
Flightcrank
Curios

Post by Flightcrank »

Voi ce player folositi cand va uitati la un film dupa pc??am vrut sa revad Lord Of The Rings si surpriza ..,playerul tv ului nu imi vede sub in romana,si din cauza asta a trebuit sa apelez la pc,dar si aici am avut batai de cap cu player ele,la unele nu am sunet dts si majoritatea afiseaza o imagine inferioara player ului din Tv.Singurul player care mi se pare ca se apropie de cel din tv este TotalmediaTheater,dar nu gasesc cum pot selecta sub pe care o vreau :( anyone??
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Daca mkv-ul are sub in RO inclusa... extrage sub si ai rezolvat. Parca s-a discutat pe forum ca la unele filme cu multe subtitrari incluse, le vede doarepe primele N... Nu stiu de ce.
Flightcrank
Curios

Post by Flightcrank »

sammy wrote:Daca mkv-ul are sub in RO inclusa... extrage sub si ai rezolvat. Parca s-a discutat pe forum ca la unele filme cu multe subtitrari incluse, le vede doarepe primele N... Nu stiu de ce.
Ms sammy,nu am stiut,o sa caut un program cu care sa extrag sub.Ms si sarbatori fericite tuturor.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Poti sa incerci acest tutorial...
aditzah84
Nou pe forum

Post by aditzah84 »

Salutare, exista vreo posibilitate sa se vada mai bine posturile sd de la romtelecom pe acest model ?
Am un C650 lcd pe care se vad parfum iar pe acesta praf.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Ambele tv-uri primesc acelasi tip de semnal? Ma refer si la modul in care sunt conectate la decodor... Eu nu am romtelecom.
aditzah84
Nou pe forum

Post by aditzah84 »

Da, ambele au fost conectate la acelasi receiver hd de la Romtelecom, am incercat si cu filtrele de mpeg si noise - degeaba se vede mult mai prost pe asta led decat pe cel vechi , nici nu stiu ce sa cumpar daca il returnez. O sa incerc si in alta parte unde am de la Akta digital sa vad daca e tot la fel si il returnez si gata.
Jimmy_X
Nou pe forum

Post by Jimmy_X »

Sărbători fericite tuturor.
Aveam o întrebare pentru voi. Pe ambalajul TV-ului apar mai multe programe în Hub decât avem noi acum. Spre ex. Google Maps, Skype, Picassa...
Variază aplicațiile prezente de la o țară la alta, sau cum stă treaba.
Deja s-a făcut o lună de când am achiziționat TV și nu apar aplicații noi (am făcut parcă o dată update la cerere).
Se pot instala aplicații și de pe USB sau ceea ce avem acum este tot și nu se mai adaugă prin update-uri nimic pe viitor?

Mulțumesc.
Post Reply