Buna ziua,
Am cumparat un Samsung 40ES6100 si nu reusesc sa ma conectez wireless la roterul din camera alaturata.
De altfel nu gaseste nicio retea wireless!
A doua problema este ca nu am imagine la DIGI FILM, nici simplu nici HD, desi l-a gasit!
Va rog ajutati-ma.
Cu multumiri,
Valy
Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
DigiFilm este un program codat, daca nu ai abonament pentru pachetul respectiv e normal
sa nu ai imagine/sunet atat in SD cat si in HD.
Trebuie sa apara scris "program demodulat" daca nu ai abonament.
sa nu ai imagine/sunet atat in SD cat si in HD.
Trebuie sa apara scris "program demodulat" daca nu ai abonament.
32ES6100
Nu stiu daca s-a mai specificat dar vreau sa va aduc la cunostiinta ca player-ul stie sa citeasca codarile audio FLAC. 

32ES6100
@gigi43: ce firmware ai? eu cu C-1030.0 am avut probleme cu FLAC, adica redarea lor era facuta cu erori; practic, am rezolvat cu redare de pe laptop, prin hdmi cu VLC (cu alte playere nu am reusit sa redau sunetul corect, chestie de codec). Era vb despre un film 3d...in review (de la 3s5500, care are acelasi player) este specificat ca nu ar merge FLAC-urile...E o chestiune care merita investigata, poate au rezolvat-o cu update firmware

ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
@Horia
Am acelasi ca si tine 1030.0
In ce sens redarea era facuta cu erori?
Un player bun pentru flac este foobar.
32ES6100
-
- Nou pe forum
Salut.
De cateva zile sunt si eu fericitul posesor al unui 40es6100. Desigur, am si eu parte de acel efect de clouding( Z9L63SFCA069...made in Slovacia), pe o suprafata destul de mare, dar nu foarte accentuat, si sincer sa fiu, nu ma deranjeaza mai deloc. Plus am si un pixel mort, undeva in partea stanga sus, dar nu se observa decat daca e pe fond negru, si sa fii foarte atent si f aproape. Nici pixelu mort nu e problema.
Pana acum sunt foarte multumit de tv. Pentru inceput am o intrebare: cand intru in Setup-start si anume, samsung smart tv setup imi cere un PIN, si nu stiu acel PIN. Aveti idee despre ce este vorba cu acel PIN? Stiu ca l-am mai intalnit pe undeva prin setari, prin meniul tv-ului, si tot asa imi cerea PIN-ul.
Multumesc.
De cateva zile sunt si eu fericitul posesor al unui 40es6100. Desigur, am si eu parte de acel efect de clouding( Z9L63SFCA069...made in Slovacia), pe o suprafata destul de mare, dar nu foarte accentuat, si sincer sa fiu, nu ma deranjeaza mai deloc. Plus am si un pixel mort, undeva in partea stanga sus, dar nu se observa decat daca e pe fond negru, si sa fii foarte atent si f aproape. Nici pixelu mort nu e problema.
Pana acum sunt foarte multumit de tv. Pentru inceput am o intrebare: cand intru in Setup-start si anume, samsung smart tv setup imi cere un PIN, si nu stiu acel PIN. Aveti idee despre ce este vorba cu acel PIN? Stiu ca l-am mai intalnit pe undeva prin setari, prin meniul tv-ului, si tot asa imi cerea PIN-ul.
Multumesc.
- adi_krusell
- Expert
PIN-ul initial este "0000" (4xzero).
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Nou pe forum
Multumesc...intre timp, am incercat si 0000, si a mers. O zi buna
Salut,gigi43 wrote:@Horia
La readre prin DLNA (AllShare, adica playerul TV-ului) eroarea era ca imi dadea doar sunetul din planul secundar: filmul era Puss in Boots 3d, si nu aveam sosnor la ce se intampla prim plan ci la ce era pe fundal

Am rezolvat aceasta pb cu conectare prin HDMI si VLC player din laptop. Cu KM Player si mediaplayer avea aceleasi probleme. In concluzie, cred ca era pb de codec.
FOOBAR este dispo ca aplicatie pt TV (se poate instala pe TV)?--Acum sunt "in deplasare" si nu pot verifica

ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Sa fiu sincer eu m-am referit doar la fisierele audio stereo cand m-am referit la faptul ca citeste FLAC.
Nu am incercat inca fisiere multicanal codate flac, nu am avut nevoie...
Nu stiu daca exista si pentru tv-uri aplicatia, eu o folosesc doar pentru Pc, laptop.
Nu am incercat inca fisiere multicanal codate flac, nu am avut nevoie...
Nu stiu daca exista si pentru tv-uri aplicatia, eu o folosesc doar pentru Pc, laptop.
32ES6100