Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
Am noutati: de pe S3, prin wifi direct (adica fara reteaua locala prin ruter) poti trimite continut video (probabil ca si poze si muzica). Merge...ok. De pe S2, tot prin wifi direct, nu am reusit (inca), mai incerc.
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
stie cineva care e deosebirea dintre es6300 si es6100?merci
Tuner S2 si un USB in plus. nu am gasit altceva...
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
-
- Curios
corect,eu am 6300.Horia wrote:Tuner S2 si un USB in plus. nu am gasit altceva...
Salut. M-am lovit de o problema oarecum ciudata. Am decodorul Humax HD de la RDS prin care am acces la cateva posturi HD de la o extraoptiune. Va spun asta sa ocolesc sfaturile voastre sa nu mai folosesc decodorul ca se vad foarte bine fara. Problema esta ca prin decodor TOATE posturile HD televizorul le reda prin HDMI ca fiind 720p 50fps interlaced ceea ce este absolut aberant. Direct pe TV posturile HD se vad 1080i fara probleme. Prin decodor pe hdmi, apare pe tv ca postul emite 1080i dar cand dau la info la TV spune clar ca e 720p 50i si se vede nasol rau. Am schimbat porturile HDMI, restart la decodor, m-am uitat prin setari si la TV si la decodor si n-am gasit nimic relevant.
Cred ca printre voi o fi cineva cu RDS cu decodor Humax HD2 d`ala. Cum rezolv problema?
Multumesc.
Cred ca printre voi o fi cineva cu RDS cu decodor Humax HD2 d`ala. Cum rezolv problema?
Multumesc.
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Eu folosesc decodorul Humax DIGI+C HD de la RDS,dar nu cred ca sunt diferente fata de Humax HD2.Vezi ca pe telecomanda decodorului este un buton "V-FORMAT",care apasat in mod repetat modifica rezolutia imaginii (Original>>576i>>576p>>720p>>1080i).Poate din greseala,cineva a modificat rezolutia.
Mai exista varianta unei resetari a decodorului (parola implicita este 0000).
Eu folosesc decodorul Humax DIGI+C HD de la RDS,dar nu cred ca sunt diferente fata de Humax HD2.Vezi ca pe telecomanda decodorului este un buton "V-FORMAT",care apasat in mod repetat modifica rezolutia imaginii (Original>>576i>>576p>>720p>>1080i).Poate din greseala,cineva a modificat rezolutia.
Mai exista varianta unei resetari a decodorului (parola implicita este 0000).
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Adi. Nu cred ca e problema de la setarea decodorului. Cand dau pe orice canal HD, imi afiseaza decodorol ca este 1080i, dar cand dau de la telecomanda TV-ului spune ca HDMI-ul este 720p 50i. Si apropo, nu am nici un buton V-Format pe telecomanda. Daca ai combo-ul din semnatura, TV si decodorul Humax, la tine merge OK? Adica, la fel ai si tu decodorul pus pe TV prin HDMI, si-ti afiseaza TV-ul ca fiind 1080i cand dai pe un post HD de pe decodor?
- adi_krusell
- Expert
Acele informatii pe care le afiseaza decodorul la schimbarea canalelor (nume canal,EPG,data,ora,etc.) sunt informatii legate de modul cum este transmis pe cablu canalul respectiv.Daca decodorul afiseaza pe un canal "1080i"(canal HD),asta nu inseamna ca acel canal este redat implicit la 1920x1080.
Eu cred ca problema ta este legata de setarea decodorului.
Atunci cand comuti pe un canal SD,decodorul iti va arata 576i,dar daca apesi "INFO" pe telecomanda,televizorul iti va arata tot 720p,la fel ca la un canal HD.
Incearca totusi o resetare a decodorului.
Eu cred ca problema ta este legata de setarea decodorului.
Atunci cand comuti pe un canal SD,decodorul iti va arata 576i,dar daca apesi "INFO" pe telecomanda,televizorul iti va arata tot 720p,la fel ca la un canal HD.
Incearca totusi o resetare a decodorului.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
Adi multumesc pentru sfaturi. Le-am urmat si problema s-a rezolvat.
ATENTIE:
Acest topic a fost RESTAURAT (recuperat) in intregime dintr-un backup efectuat in data de 12 decembrie 2012 ora 23:38. Motivul restaurarii este o greseala a staff-ului acestui forum (se mai intampla... numai cine nu "munceste" nu greseste). Ne cerem scuze pentru mesajele pierdute.
Va rog sesizati prin PM catre orice moderator, daca observati unele anomalii in functionarea acestui topic.
Tin sa multumesc celui care a postat ACEST tutorial de recuperare a topicurilor phpbb3.
Acest topic a fost RESTAURAT (recuperat) in intregime dintr-un backup efectuat in data de 12 decembrie 2012 ora 23:38. Motivul restaurarii este o greseala a staff-ului acestui forum (se mai intampla... numai cine nu "munceste" nu greseste). Ne cerem scuze pentru mesajele pierdute.
Va rog sesizati prin PM catre orice moderator, daca observati unele anomalii in functionarea acestui topic.
Tin sa multumesc celui care a postat ACEST tutorial de recuperare a topicurilor phpbb3.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."