Sa il stapanesti sanatos. Si eu am luat acest TV ieri si sunt destul de multumit (destul pentru ca nu am apucat inca sa il butonez la maxim).
Legat de clouding si bleeding si la mine apar aceste efecte dar undeva putin -> mediu mai ales la colturi, seria din care face TV-ul 40ES6100 este tot SDK, Slovacia. Si eu il pastrez linistit pentru ca efectul nu e grav si pot sa traiesc cu ele, mai ales ca am vazut mult mai rau.
Pot sa te intreb tu de unde ai luat TV-ul ? Par sa fie acelasi lot...
Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
plasme-lcd.ro
Da. Si acolo spune ca , cumva tot prin AllShare a reusit sa redea continutul unui iso. Chiar nu inteleg ce-mi scapa...sammy wrote:Salut. Vezi daca te ajuta acest comentariu

Va rog fara Quote la mesajul imediat anterior.
-
- Nou pe forum
salutare,
Mi am luat si eu ieri un model ue40es6100

si eu am clouding..deci nici seria SFC asta nu este stralucita.eu sunt ok.nu il mai intorc , ca o fac degeaba.am auzit ca cei de la philips nu au probleme din astea sau cu restartat browserul pe vplay
Mi am luat si eu ieri un model ue40es6100

si eu am clouding..deci nici seria SFC asta nu este stralucita.eu sunt ok.nu il mai intorc , ca o fac degeaba.am auzit ca cei de la philips nu au probleme din astea sau cu restartat browserul pe vplay

Salut,
mi-am luat un prelungitor pentru USB pentru ca am acces dificil la acesta. Acesta va fi montat pe porturile laterale (2 bucati USB). As vrea sa intreb care dintre aceste 2 porturi USB de pe lateral este de 1A si care este de 0,5A; porturile sunt unul sus si unul jos, ca pozitionare. Multumesc!
mi-am luat un prelungitor pentru USB pentru ca am acces dificil la acesta. Acesta va fi montat pe porturile laterale (2 bucati USB). As vrea sa intreb care dintre aceste 2 porturi USB de pe lateral este de 1A si care este de 0,5A; porturile sunt unul sus si unul jos, ca pozitionare. Multumesc!
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Horia, arunca o privire pe aceasta poza 
... si totusi este recomandabil ca prelungirea sa fie cat mai scurta.

... si totusi este recomandabil ca prelungirea sa fie cat mai scurta.
Multumesc Tibi, nu m-a dus capul sa caut in pozele din review...merci, am lamurit care este. Prelungitorul este de 1,8m (prea lung, pentru ce am eu nevoie, dar nu am gasit mai scurt), cu mufe aurite si a costat ceva gen 12 lei. Am conectat stick-ul si merge perfect (film mkv).
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Cu stick-urile nu-i problema, insa la un HDD alimentat din USB, da. Trebuie verificat cam ce lungime de fir suporta o alimentare de 1A.
salut , intreb pesesorii de es6100 care folosesc castile la acest model. Eu am o pereche de casti sony wireless iar in momentul in care le conectez, sunetul imi trece doar in casti ,in momentul in care vreau sa le opresc si sa aud in tv, trebuie sa ma deplasez la tv sa scot mufa (este incomod ), mentionez ca inainte aveam un phillips mai vechi dar acesta stia sa scoata sunt si in tv si in casti asa ca reglam doar din volum. Intrebarea este cum as putea sa am sunet si in casti si in tv? ms