Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
romeolazar
Nou pe forum

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by romeolazar »

Salutare din nou,

Am atasat pozele cu kitul de ochelari, seria pe care o am la televizor, cat si efectul de cloud in linkul de la sfarsit. Am facut cu lumina stinsa in camera, si cu ea aprinsa ca sa se vada diferenta. Nu am pus aparatul pe trepied deoarece am ajuns tarziu acasa si dura pana instalam si faceam poze. Eu zic ca reiese ce trebuie. Vad acele pete, dar nu ma deranjeaza foarte tare, decat la scenele intunecate cand ies in evidenta.

Am vazut in screenshoturi aplicatia Your Videos. Eu nu o gasesc in smurt hub. Cum si de unde o descarc? Stie cineva? Am versiunea 001028.

Cei interesant ca am dat sa verifice dupa actualizari on-line, si zice ca e up to date. Desi aici pe forum am vazut scriind cineva de 1029!

https://www.dropbox.com/sh/axosf46mdxihxkd/NVXgb4yuld
Samsung_40es6100_clouding_20121112.PNG
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Rog sa atasati pozele utilizand "Upload attachment"-ul din optiunile de jos ale paginii de Reply. Pozele atasate pe servere externe dispar dupa o vreme...

Da, se vede clouding-ul in cazul tau. Ochelarii sunt chiar mai ok decat modelul de care ziceam noi.

Din prima poza, stanga-sus, observ un timp de expunere mare si de aceea se observa mai tare, urmatoarele poze sunt ceva mai apropiate de realitate, asa-i?
Flightcrank
Curios

Post by Flightcrank »

De unde am luat tv ul,aveau o promotie la ochelarii SSG4100,100 ron perechea. ;)
Multumesc Sammy pt tutorial,a mers.Raman dator de cinste :D
romeolazar
Nou pe forum

Post by romeolazar »

Da asa e, am facut expunerea mai mare pentru a evidentia, de aceea si urmatoarele poze pentru a se vedea realitatea. Upload-ul e limitat la 300kb pe poza, si se pierdea din rezolutie si calitatea pozei. Ok, atunci cred ca am sa-mi cumpar inca 2 perechi tot din astia. I-am gasit la 80 de lei - bucata. Ideea cloudului e destul de suparatoare, dar daca nu esti mare fixist, treci peste ea. Eu inca ma lupt :D
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Nu stiu ce este mai rau... pixel(i) mort/defect sau clouding-ul. Cloudingul nu se vede decat in anumite conditii, pixelul poti sa-l vezi mai des :)...
MadalinBM
Nou pe forum

Post by MadalinBM »

Salutare la toata lumea,
pana aseara eram mai mult decat decis sa achizitionez acest produs de la Samsung.
Dupa ce am citit intreg topicul, dedicat acestui model am ramas putin confuz... daca merita intr-adevar achizitionarea TV.
Se poate observa usor, in timpul vizionarii unui film in care fundalul este mai intunecat (negru), efectul de care precizeaza
anumiti useri, backlight bleeding sau clouding efect, este intr-adevar deranjant?
Am inteles ca doar anumite modele, cele cu seria SBC \ SEC sunt mai predispuse acestor efecte, fata de cele din seria SDC
la care efectele, nu se observa la fel de usor fata de celelalte serii.
Doresc sa cumpar pe internet acest model 40ES6100 WXXH, fabricat in Slovacia.
Va sunt recunoscator daca ma ajutati cu raspunsuri referitoare la ''problema'' backlight bleeding \ clouding efect, deoarece
din tot ce am citit aici, nu am inteles daca intr-adevar este o problema de care trebuie sa am ''grija'' la achizitionarea
acestui model.
romeolazar
Nou pe forum

Post by romeolazar »

MadalinBM wrote:Salutare la toata lumea,
pana aseara eram mai mult decat decis sa achizitionez acest produs de la Samsung.
Dupa ce am citit intreg topicul,...
Da merita, e un televizor bun, cu multe functii. Depinde cat de tipicar esti. Eu am trecut de faza cu cloudingul. Conteaza si depinde ceea ce vrei tu de la televizor sa faca. Daca prinzi un pret bun (poate acum de Black Friday) cumpara-l. Asta e parerea si sfatul meu.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Salut Madalin. Esti din Baia Mare?
Raa
Experimentat

Post by Raa »

MadalinBM wrote: Doresc sa cumpar pe internet acest model 40ES6100 WXXH, fabricat in Slovacia.
Buna. Oarecum este o loterie. Totusi daca iei de pe net, probabil este si posibilitatea returnarii produsului in termen de 30 de zile. Asa il ai acasa, il poti seta cum vrei, vezi cum se prezinta si hotarasti daca merita pastrat sau trebuie returnat. Sunt setari in prima pagina a topicului cu care vezi cat de accentuat este clouding efect.
Televizorul este unul care ofera multe oportunitati si daca il iei la un pret bun si e si ok din punct de vedere tehnic, eu zic ca merita.
Samsung 32ES6100
MadalinBM
Nou pe forum

Post by MadalinBM »

Multumesc pentru raspunsurile voastre.
sammy wrote:Salut Madalin. Esti din Baia Mare?
Sunt din Sibiu.
Post Reply