Pana acuma am avut un ES6100, unde pentru a vizualiza orice film prin DLNA foloseam Samsung AllShare pe PC si SamsungLink de pe TV, era totul ok si inca este totul ok pentru ES6100.
Acuma am si un F7000 si cred ca problema care ma deranjeaza pe mine este din cauza la Smart HUB 2.0. Cand intru sa vad un film pe DLNA, nu am gasit nicaieri optiunea/tab-ul cu What's New(aici pe ES6100 vad ultimele 6 sau 5 filme/seriale pe care le-am downloadat, lucru care ma ajuta foarte mult, mai ales cand este vroba de seriale). Samsung Link de pe ES6100 cand intru pe el imi arata recently played si what's new, as vrea aceste optiuni din nou

Pe seria F mai pot sa vad acest "tab" What's New ? Poate trebuie sa activez vre-o optiune de care inca nu am dat eu.
Si mai o mica problema cu player-ul. Un serial sau film pe care il vad prin DLNA, cand dau tools, nu mai gasesc optiunea de "time search"(parca asa ii zice) cu ajutorul careia pot sa ajung foarte usor la sfrasit-ul unui episod sau la jumatate. Acuma nu pot decat sa dau sageata dreapta si sa o tin apasat nu stiu cate minute pentru a ajunge la sfarsitul unui film, exista si alte optiuni ?
Multumesc