Salut. Dupa aproximativ 2 saptamani de utilizare tv-ul enuntat mai sus imi face urmatoarea problema... sau cel putin eu cred ca e o problema. Cand apasa butonul info la telecomanda, pe langa bara de sus in care sunt detaliate aspecte pv. postul tv urmarit, in coltul din dreapta jos imi apare o pictograma patrata, care are un cadran cu ac indicator, cadran impartit in 2 zone> cu verde, "led tv" si cu gri "conventional tv" ...si in plus arata un semn ca un acumulator care se descarca (similarsemnului de acumulator de pe un display de telefon)...acul indicator mai sare din cand in cand si in partea verde care indica led tv, dar in general sat la limita dintre cele doua zone... e vreo problema cu tv-ul?
Mentionez ca aceasta "problema" o face de aseara, moment de la care au disparut si detaliile privind programul tv al posturilor urmarite, accesate prin meniul Guide al tvului...iconita mentionata nu apare decat pe receptia tv,cand rulez un film de pe mediu extern nu pare aceasta icoana/pictograma cand se apasa tasta info...
Am cautat in manual si pe net detalii privind aceasta pictograma dar nu am gasit!
Are cineva vreo idee? Ar trebui sa imi fac probleme?
Atasez imagini pentru ilustrare "problema".