Subtitrare ES6100 - Filme DVD

Post Reply
valentin
Nou pe forum

Subtitrare ES6100 - Filme DVD

Post by valentin »

Am si eu o problema. Am achizitionat un 32ES6100 dar nu reusesc sa vad subtitarea la filmele in format DVD. Daca pun filmul pe un DVD pe care il introduc intr-un DVD player vad subtitrarea fara probleme. Daca filmul il pun pe un hard extern sau un stick pe care il pun in USB-ul unui Blue Ray player se vede subtitrarea dar distorsionata (literele ingrosate si foarte greu decelabile). Daca hardul sau stick-ul il pun direct in USB-ul TV-ului imaginea este perfecta dar nu am subtitrare. Ma poate ajuta cineva. Va multumesc anticipat
sammy
Reviewer

Re: Subtitrare ES6100 - Filme DVD

Post by sammy »

Ce tip de fisier ai pus pe hdd/stick? Banuiesc ca este folderul VIDEO_TS parca... Ca ISO nu stiu sa ruleze aceste TV-uri, doar daca nu a aparut ceva update.
Ce player bluray este acela care incarca subtitrarea dar apare aiurea?
Banuiesc ca optiuni de subtitrare in meniul Tools nu apar.

De altfel la DVD cred ca nu poti face nici Time Search? Asa-i?
valentin
Nou pe forum

Post by valentin »

Ai dreptate. Este directorul VIDEO_TS cu fisiere de tipul .vob, .ifo, ..bup
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Imi pare rau, insa nici eu nu cunosc cum sa incarc subtitrarea la acest filme. De aceea prefer sa aduc MKV-uri, iar in loc de DVD-uri cred ca is ok si AVI-urile, care au subtitrare externe si merg.
cristiboss70
Tehnician

Post by cristiboss70 »

Mda ...am incercat si eu un dvd din curiozitate si nu reusesc sa vad subtitrarea...oricum nici eu filmele nu le vad niciodata in formatul asta...mai sunt unele chestii care le-am gasit doar pe dvd dar nu necesita subtitrare ;)
32ES6800,40JU6500,49Q7F
cavegrinder
Interesat

Post by cavegrinder »

Ai nevoie de 2 softuri.
1.tsMuxer-sa unesti fisierele de tip VOB
2.subrip-sa extragi subtitrarea.
Cu tsMuxer,iti va face o muxare a fisierelor,fara sa se piarda din calitate,in aproximativ 1 pina la 5 minute in functie de cit de performant este pc ul tau.Cu subrip iti extrage subtitrarea pe care ti o transforma in srt.Daca nu te descurci,in cazul asta cel mai bun prieten iti este google.Dai un search pe google referitor la extragere de subtitrare de pe DVD,si muxare fisiere VOB.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

@cavegrinder - Good job! Imi place ca esti un fel de guru in remuxarile astea de subtitrare! ;)
Post Reply