Pana acum n-am avut filme in format MKV pentru ca n-aveam pe ce le viziona la calitatea asta si ca atare nici nu m-a interesat cu ce program le-as putea viziona. De aceea va intreb cu ce program pot sa vad un film in format MKV?
Multumesc.
Cu ce program deschidem un MKV?
Cu ce program deschidem un MKV?
Samsung 32ES6100
Re: Cu ce program deschidem un MKV?
Cam orice player software pentru PC trebuie sa stie de acest tip de fisier. Cu siguranta GOM Player ii ok. Dar sunt playere cu setari mai avansate, nu prea le dau importanta.
-
- Interesat
Daca ai instalat k lite codec pack,probabil ca va merge cu orice player.Daca nu ai instalate codecurile,atunci cu VLC,care nu are nevoie de codecuri suplimentare,deoarece le are incluse in el.
Multumesc de indicatii.
Am reusit cu VLC, se pare ca nu am codecuri instalate, dar VLC-ul si-a facut treaba.
Am reusit cu VLC, se pare ca nu am codecuri instalate, dar VLC-ul si-a facut treaba.
Samsung 32ES6100
Cand nu aveam player extern (Egreat) sau playerul din TV, care sa ruleze calumea MKV-urile FullHD, cautasem un player soft pentru PC care sa stie utiliza Dual-Core, sau... de ce nu? Quad-Core.
In prezent VLC-ul si/sau alte soft-uri, sunt capabile de asa ceva?
In prezent VLC-ul si/sau alte soft-uri, sunt capabile de asa ceva?
Sunt in ceata putin. Chestia asta cu playerele, Cum sta treaba?
Exemplu: am film pe laptop. Il deschid pe laptop si-l vad cu VLC. In momentul in care vreau sa-l vad pe tv prin AllShare, filmul ce player foloseste? VLC-ul din laptop, sau playerul tv-ului? Ca pana n-am folosit VLC-ul, filmul nu mergea nici pe laptop dar nu mergea nici pe tv prin AllShare.
Alta varianata: acelasi film, sa zicem il pun pe un HDD extern si-l pun direct prin USB pe tv, playerul tv-ului il citeste? Ca in aceasta varianta, nu mai avem playerul laptopului ci doar al tv-ului.
Sper ca m-am facut inteles.
Exemplu: am film pe laptop. Il deschid pe laptop si-l vad cu VLC. In momentul in care vreau sa-l vad pe tv prin AllShare, filmul ce player foloseste? VLC-ul din laptop, sau playerul tv-ului? Ca pana n-am folosit VLC-ul, filmul nu mergea nici pe laptop dar nu mergea nici pe tv prin AllShare.
Alta varianata: acelasi film, sa zicem il pun pe un HDD extern si-l pun direct prin USB pe tv, playerul tv-ului il citeste? Ca in aceasta varianta, nu mai avem playerul laptopului ci doar al tv-ului.
Sper ca m-am facut inteles.
Samsung 32ES6100
-
- Interesat
Eu ma gindesc ca daca tv ul vine cu anumite specificatii legat de ce tip de fisiere poate rula,atunci foloseste playerul inclus in tv.Asa ar fi normal.Dar cu toate astea si eu am patit sa nu imi citeasca un mkv de pe stickul usb(acelasi fisier),si sa il ruleze din aplicatia allshare.Inca o dovada ca tv ul ar trebui sa ruleze prin playerul integrat este faptul ca mai am o alta firma de tv,acesta nefiind smart,deci neavind aplicatia allshare imi ruleaza fisierele de pe usb fara nici o problema.
Buna.
Cu MKV-urile m-am lamurit. Am alta problema. Cum fac sa-mi mearga un film, care dupa ce l-am dezarhivat imi apare asa?

Sunt tot fisiere si fisierute. Banuiesc ca e format DVD, cu titlu, etc. Trebuie un program special? Din fisierele care apar in poza, este vreunul subtitrare?
Le-am selectate toate in AllShare si le-am dat drumul. Merg unul dupa altul dar n-am subtitrare.
Cu MKV-urile m-am lamurit. Am alta problema. Cum fac sa-mi mearga un film, care dupa ce l-am dezarhivat imi apare asa?

Sunt tot fisiere si fisierute. Banuiesc ca e format DVD, cu titlu, etc. Trebuie un program special? Din fisierele care apar in poza, este vreunul subtitrare?
Le-am selectate toate in AllShare si le-am dat drumul. Merg unul dupa altul dar n-am subtitrare.
Samsung 32ES6100
Toate aceste fisiere baga-le intr-un folder pe care il numesti VIDEO_TS (asta daca nu sint deja intr-un folder cu acest nume
) Apoi click-dreapta pe folder si alegi Play with VLC.
Nu poti direct cu tv-ul pentru ca acesta nu ruleaza DVD-uri.

Nu poti direct cu tv-ul pentru ca acesta nu ruleaza DVD-uri.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Dar daca il "ard" pe un DVD si-l pun in DVD Player? Merge?
Samsung 32ES6100