Bună dimineața,
TV ue32es6100p fw.1029 nu funcționează cu DLNA pe server NAS cu dns325 D-Link.
Cele dns325 lucrari cu alte dispozitive, dar nu cu Smart TV Samsung (dosar nu a fost gasit) .
Există nici o soluție pentru această problemă? Va multumesc foarte mult
UE32ES6100P problema AllShare DLNA cu DNS325
Re: UE32ES6100P problema AllShare DLNA cu DNS325
Salut. Ce versiune de DLNA este implementat in D-Link?
Multumesc pentru raspuns,
este serviciul DLNA în NAS D-LINK DNS325 este activat (server activat UPnP)
De fapt, acest NAS funcționează bine cu alte dispozitive DLNA.
Televizorul este conectat prin WiFi la o rețea de domiciliu printr-un router TPLINK și NAS conectat la router LAN
TV vede mass-media NAS, dar cu un semn de întrebare (?), Când mă duc pentru a căuta dosare nu există nici un video, audio și fotografii.
DNS325 versiunea de firmware 1.3
Televizorul este conectat prin WiFi la o rețea de domiciliu printr-un router TPLINK și NAS conectat la router LAN
TV vede mass-media NAS, dar cu un semn de întrebare (?), Când mă duc pentru a căuta dosare nu există nici un video, audio și fotografii.
Da, acelasi semn de intrebare aparea si la mine cand am incercat un router Asus cu DLNA versiunea 1.5
Inca nu am reusit sa gasesc cauza incompatibilitatii TV-urilor Samsung cu anumite servere DLNA. Nu stiu nici ce versiune minima necesita TV-ul.
Raspund de pe tableta si ma grabesc, mai vorbim.
Am sa caut informatii cu privire la ultimul release oficial de DLNA si ce versiune necesita TV-ul
Inca nu am reusit sa gasesc cauza incompatibilitatii TV-urilor Samsung cu anumite servere DLNA. Nu stiu nici ce versiune minima necesita TV-ul.
Raspund de pe tableta si ma grabesc, mai vorbim.
Am sa caut informatii cu privire la ultimul release oficial de DLNA si ce versiune necesita TV-ul
Sperăm că această discuție continuă cu experiența altor utilizatori ai forumului.
Poate merge la tv mai vechi FW rezolvă problema.
Mulțumesc în avans.
Poate merge la tv mai vechi FW rezolvă problema.
Mulțumesc în avans.
........................................................................texas_72 wrote:Multumesc pentru raspuns,
salut ,exact aceeasi problema o am si eu ,dar cu acest model de router : TP-LINK TL-WDR3500
va rog , cine s-a mai intalnit cu aceasta problema sa posteze cu ce model de router a incercat sa se conecteze la TV Samsung si nu a reusit.
ps.poate asa aflam cu ce router este compatibil tv-ul.
Am rezolvat-o dupa ca am instalat twonky server 7.0.9 pe DNS-320.