Va salut,
Vin si eu cu o problema, ieri mi-am cumparat un 40es5500 si dupa scanare anumite posturi tv nu imi vede subtirarea ( digi life hd, axn, nat geo , si inca cateva ) .
La scanare am pus ca tara ALTELE si dupa aia in meniu am pus la LIMBI tot cu romana, dar se pare ca nu merge.
O parere va rog.
Multumesc anticipat.
Lipsa subtitrare la anumite posturi TV
Re: Lipsa subtitrare la anumite posturi TV
Salut.
In System este o setare "Subtitle" parca... aia trebuie setata pe ON.
Apoi din optiunile de Language, se poate seta limba preferata pentru subtitrare si limba pentru audio (pentru canalele de desene animate de exemplu, care sunt dublate in limba RO).
Pentru ambele (subtitrare si audio) se pot seta mai multe valori, care este de fapt ordinea, preferinta...
Am sa revin cu imagini sa arat exact unde-s setarile (poate un mic tutorial video).
In System este o setare "Subtitle" parca... aia trebuie setata pe ON.
Apoi din optiunile de Language, se poate seta limba preferata pentru subtitrare si limba pentru audio (pentru canalele de desene animate de exemplu, care sunt dublate in limba RO).
Pentru ambele (subtitrare si audio) se pot seta mai multe valori, care este de fapt ordinea, preferinta...
Am sa revin cu imagini sa arat exact unde-s setarile (poate un mic tutorial video).
@sammy
Iti multumesc frumos.
Iti multumesc frumos.
Sau mai simplu pe telecomanda ai un buton AD/SUBT. Selectezi Subtitrare, apoi o activezi.
Daca la configurarea tvului ai ales limba romana, atunci nu mai trebuie sa umbli in alta parte pentru a selecta limba!
Daca la configurarea tvului ai ales limba romana, atunci nu mai trebuie sa umbli in alta parte pentru a selecta limba!
Smasung UE40ES5500 & Samsung Galaxy S5 & ASUS K50ID
Da am selectat limba romana!
Problema sa rezolvat, multumiri @laur87 , cu butonul de pe telecomanda AD/SUBT .
Se poate inchide, multumesc.
Se poate inchide, multumesc.