Problema conectivitate Samsung Q7F

Routere wireless, adaptoare wireless, rețea
Post Reply
Dragosbr
Nou pe forum

Problema conectivitate Samsung Q7F

Post by Dragosbr »

Salut!
Mă confrunt cu următoarea problema: La un tv Samsung Q7F de 123 cm la setările de retea, merge conexiunea wireless însă dacă incerc conexiunea prin cablu, se conectează, primesc mesajul ca tv e conectat la internet, însă nu primește date.
Am incercat din router sa schimb slotul, gândindu mă ca poate e vreo problema cu switchul sau cu cablul insa aceeasi problema, mesajul este Reusit! TV conectat la internet, insa nu am internet.
Am sunat la Samsung și mi s a spus sa vb cu providerul de internet, in speță RCS RDS si sa imi schimbe frecventa de internet de la 5 la 2.4 hz. Explicația ar fi ca noua serie Qled nu merge pe frecventa clasica de 5 hz. Ceva legat de sistemul Tizen.
Curios este faptul că pentru o perioadă buna a mers pe cablu.
Ceva pareri aveti? Pentru ca conexiunea pe wireless este destul de slaba si la filme 4k pe Netflix se inteapa si isi pierde din rezolutie.
Multumesc!
cristiboss70
Tehnician

Re: Problema conectivitate Q7F

Post by cristiboss70 »

Salut , si eu detin acest tv de 1 an si ceva ,il tin conectat permanent la internet prin cablu(internet de la RDS) si nu am avut niciodata probleme...ba chiar am schimbat un router de cand am tv-ul si a mers la fel pe ambele routere...ce vorbesti tu acolo de frecventele 2,4 si 5 Ghz sunt strict pe wireless...ai incercat din tv sa faci o resetare retea?Sau poate chiar o resetare totala a tv-ului ?
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Post Reply