Sammy, e simplu de ce este sexy la 3350 lei: pentru că magazinele on-line care au în ofertă acest TV cu prețul de până în 3600 lei sunt 3 petarde, iar cele până în 3900 lei (cu o singură excepție, ce a apărut acum 1 oră) sunt magazine slabe, ce afișează fie stoc zero, fie nu acceptă plata cu CardAvantaj de la CEB. Mă rog, în categoria petarde ordinare intră și magazinul on-line de la care am încercat să cumpăr și eu...
M-au sunat azi-dimineață pe la 10 și mi-au spus (fără să trimită și un email în acest sens) că TV-ul respectiv s-a dat de vineri și era o singură bucată (era normal să fie 1 buc., dar WTF! oferta a apărul sâmbătă seara...) iar eu, plin de treburi am zis că asta e... ba chiar am și mulțumit!
După ora 14.00 am sunat eu la ei și i-am întrebat de ce mai au oferta respectivă pe site-ul lor dacă singura bucată s-a dat vineri, iar tipul m-a corectat spunând că s-a dat sâmbătă, nu vineri. Știind ce am auzit de la el în prima discuție telefonică, am devenit suspicios și am cerut să-mi răspundă la comandă cu un email corespunzător, în care să spună că respectiva ofertă nu mai e valabilă. Așa era și normal să facă de la bun început. Însă tipul a refuzat. Atunci am motivat cu faptul că eu mi-am declinat identitatea, cu toate datele mele personale pe când el nici nu și-a spus nici numele, ci doar "sunt de la DWYN.ro" (și cu ocazia asta le-am dezvăluit și identitatea

) dar tipul cu care am vorbit a refuzat din nou, spunând că nu sunt obligați, că e treaba lor cum comunică refuzurile, că am acceptat termenii și condițiile când am dat comanda și că dacă nu-mi convine, să mă duc în altă parte. Acuma, chiar devenisem iritat de-a binelea, am întrebat cu cine vorbesc și tipul s-a prezentat: Sunt managerul firmei. A mai urmat un pic de discuție în contradictoriu, iar ceea ce am reținut este că e firma lor și fac ce vor cu ea și că nu sunt obligați să răspundă în scris/email la comenzile pe care nu le pot onora.
Mda. Le-am urat succes, pentru că o să aibe nevoie de al naibii de mult ca să supraviețuiască.