Bleeding F7000

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
Post Reply
adrianoo
Nou pe forum

Bleeding F7000

Post by adrianoo »

Salutari dragi prieteni,

Mandru posesor de 55F7000 insa am niste probleme care ma macina:
Pe scurt, bleeding in fiecare colt si ceva clouding, sa il schimb sau nu? Este luat de la emag (sper sa nu fie considerat reclama).
In rest, foarte multumit.

Image
adi_krusell
Expert

Re: Bleeding F7000

Post by adi_krusell »

Salut si bine ai venit pe forum.
F7000, vine cu ecran EDGE LED. Unul dintre dezavantajele acestei tehnologii este tocmai efectul de clouding.
Daca acest efect este vizibil cand urmaresti imagini mai putin luminoase, atunci returneaza-l. E chestie de noroc. Nimeni nu poate garanta insa, ca modelul pe care il vei primi in schimb nu va avea aceleasi probleme. Dar merita incercat.
Succes.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
adrianoo
Nou pe forum

Post by adrianoo »

Hm..atunci nu il mai schimb :D.
adi_krusell
Expert

Post by adi_krusell »

Alegerea e a ta. Daca ai posibilitatea sa mergi la un showroom si sa faci niste teste cu noul TV, atunci poti sa primesti un produs de care sa fi foarte multumit. E adevarat ca in spatii bine luminate (cum sunt in general magazinele), e mai greu sa vezi clouding-ul.
Daca la returnare, te bazezi doar pe noroc, e mai mare deranjul... :roll:
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Post Reply