Am descoperit o problema care se manifesta doar in modul 3D. In partea de jos a ecranului, simetric (cam 20% din ecran, pe latime) am un efect stroboscopic (lumina alba care flickere/flashuieste, si zona este semnificativ mai intunecata decat restul). Pare a fi o problema de natura tehnica, voi suna la service luni, dar vroiam sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu ceva asemanator vreodata.
Nenorocirea a aparut dupa aproximativ o saptamana de cand nu am mai folosit modul 3d (si de vreo 3 zile nici tv-ul). Nu a fost mutat, actualizarea softului a fost facuta cu 2 saptamani in urma (1120).
Am resetat tv-ul, dar nu a ajutat.
40F6400, problema doar in modul 3D
Re: 40F6400, problema doar in modul 3D
Banuiesc ca nu tine de un anumit film...
mersi pentru promptitudinesammy wrote:Banuiesc ca nu tine de un anumit film...
Am omis sa spun ca nu tine de sursa, poate fi hdmi/catv/blank source, cablu scos, hdmi scos, oricum ar fi, apare strobe effect ala in partea de jos a ecranului.
Aha, pai situatiile de genul asta ne depasesc... cel mai indicat fiind o parere din service. Din pacate...
Salut,
Ești din București?
Dacă da, îți recomand sa suni marți la ESD. Gasesti nr lor în certificatul de garanție.
Poți sa folosești fără probleme tv-ul .
În momentul în care îl folosești pe 3D, are un consum mai mare decât în 2D iar sursa nu alimentează corect display-ul
Bafta
Ești din București?
Dacă da, îți recomand sa suni marți la ESD. Gasesti nr lor în certificatul de garanție.
Poți sa folosești fără probleme tv-ul .
În momentul în care îl folosești pe 3D, are un consum mai mare decât în 2D iar sursa nu alimentează corect display-ul
Bafta
Iti mega multumesc smart_jr. Dar de ce marti? Ca fierb pana maine. Am presupus ca e o problema de alimentare. Dar cum dracu de a aparut asa, din senin? Am citit de o poveste cu niste condensatori nefericiti, au avut si proces, dar asta prin 2012. Oare nenea samsung nu invata din greseli?
Marțea nu e lunea. Lunea e aglomerat din cauza weekendului dar pana la urma faci cum crezi
Având în vedere furtunile din ultimele săptămâni, defectul mai mult ca sigur a survenit din cauza lor.
Cunosc cazuri de surse bubuie de la supratensiune venita în momentul fulgerului....
Având în vedere furtunile din ultimele săptămâni, defectul mai mult ca sigur a survenit din cauza lor.
Cunosc cazuri de surse bubuie de la supratensiune venita în momentul fulgerului....
Ar fi ciudat sa fie din cauza furtunii, deoarece tv-ul este bagat inca de acum un an intr-un UPS cu protectie. Dar voi vedea maine ce imi zic baietii.
Apropos de furtuna... La seria E, chiar si la modelele entry-level, afisau cei de la marketing TV-ul "traznit", invocand faptul ca este protejat. La seria F nu au mai zis nimic, dar eu zic ca daca au gasit o solutie convenabila ca pret de productie pentru seria E, eu cred ca este si la F.
Si apoi... daca a fost in UPS, putin probabil, doar daca nu ai ceva "super" Mustek... adica "muștar"... mai bine treci firul electric prin mustar
, ca face mai mult. Si sti de ce zic asta? Ca am incercat unul, mergand pe o solutie ieftina, si sa vezi ce calitate au... ca timpul de trecere pe baterie, cand il scoteam din priza, era "suficient" de MARE incat sa-mi restarteze NAS-ul...
APC rulez!
Si apoi... daca a fost in UPS, putin probabil, doar daca nu ai ceva "super" Mustek... adica "muștar"... mai bine treci firul electric prin mustar

APC rulez!
Salut,
Ceva noutăți?
Ceva noutăți?