Vand adaptor CI+ pentru televizoare Samsung.
Adaptoarele sunt NOI-SIGILATE.
Este suficient sa cereti operatorului de cablu inlocuirea receiver-ului cu o cartela.
Aceasta este introdusa in adaptor si inserata pe spatele televizorului.
Adaptorul este original si unic. Nu exista alt/e tip/uri de adaptor de acest fel deci se potriveste la orice televizor Samsung.
Trimit oriunde in tara.
Costul de curierat rapid poate ajunge pana la 35-40 lei si este platita de cumparator la primirea produsului.
Pentru a scapa de receiver-ul oferit de providerul de cablu si de asemenea de a scapa de grija utilizarii a doua telecomenzi adaptorul CI+ va vine in ajutor usor de instalat acesta va face viata mai comoda.
Vand Adaptoare CI+
- adi_krusell
- Expert
Re: Vand Adaptoare CI+
Poti sa ne spui si un pret ?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Re: Vand Adaptoare CI+
A pus un link spre mercador pe care l-am editat. Ar fi bine ca un anunt sa fie corect/complet, pret si fara id-mess, telefon, link spre acelasi anunt pe alte site-uri. Cine vrea sa vanda ceva cu ajutorul acestui site, ar trebui sa nu se bazeze doar pe un link aruncat pe aici, ci sa comunice cu eventualii cumparatori.
Deci el a pus pret, indirect mizand pe vizita cumparatorilor redirectati pe mercador. Vom reveni la subiect...
Deci el a pus pret, indirect mizand pe vizita cumparatorilor redirectati pe mercador. Vom reveni la subiect...