46ES6100 - Probleme actualizare Firmware
46ES6100 - Probleme actualizare Firmware
Buna ziua la toata lumea, am si eu modelu 46ES6100 si intampin problema ca nu pot sa actualizez ultimu firmware T-MST10PDEUC-1040.2 firmware-ul este descarcat de pe site-ul oficial si nu mil gaseste deloc prin modul usb, incercat de pe 2 stickuri diferite plus un hard extern, am mai facut update si la firmware-ul anterior si a mers atunci fara probleme , a mai patit asta careva? vreau sa-l schimb pentru ca imi functioneaza greoi browseru plus ca se blocheaza mai mereu, ex pe youtube in browser imi incarca foarte greu dar inainte mergea usor...ma enerveaza la culme , ma dezamagesc cei de la samsung pe partea de smart hub...
Re: Probleme actualizare Firmware
Spune aici pas cu pas cum ai incercat. Sau urmareste pas cu pas procedura de update explicata pe aceeasi pagina de pe care ai luat firmware-ul.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Re: 46ES6100 - Probleme actualizare Firmware
Te înțelegem perfect. Dacă și pe seria F au probleme... Nu știu dacă este ceva versiune BETA, dar sperăm să se stabilizeze pentru că de ex. youtube care mergea ok acuma merge execrabil și partea de reinstalare aplicații... Tot soiul de probleme care nu sunt permise unui producător ca Samsung.crissty24 wrote:...ma enerveaza la culme , ma dezamagesc cei de la samsung pe partea de smart hub...
Baieti va multumesc pentru raspunsuri, a fost vina mea din neatentie. eu nu instalam executabilu ce continea fireware-ul pe sticku usb ci doar il copiam apoi dadeam search din tv sa caute actualizari noi prin modul usb, poate din cauza ca schimb mai mereu firmware pe un mp egreat am gresit
in fine , pana la urma am trecut si eu la 1040.2 dar nu observ nici o schimbare , browseru e tot jale , in youtube nu reusesc sa vad nimic cu browseru, se blocheaza mai mereu si incarca foarte greu. Viteza net foarte slaba , eu avand net de 100mbps (nextgen )am facut un test in browser si imi duce undeva in 15 20 mbps iar pc-u duce in 80 - 90 mbps lejer de pe acelasi router. sa fie o limitare in placa de retea a tv-ului sau exista o setare ceva?

baga un apel la call center samsung si vezi ce zic, daca nu mergi si la service samsung poate ai ceva probleme cu placa de reta a tv
Last edited by adi_krusell on 28 Oct 2013, 17:59, edited 1 time in total.
Reason: Nu este necesar sa citezi mesajul anterior.
Reason: Nu este necesar sa citezi mesajul anterior.