ES6710 - Probleme la indexare HDD

Post Reply
geolik
Nou pe forum

ES6710 - Probleme la indexare HDD

Post by geolik »

salutare,
am un es6710 la care sunt conectate:
1xstick 16 gb, pe care inregistrez de pe tv unele emisiuni
1xhdd 500 gb LaCie, Porche design, conectat pe usb de 1A

toate bune si frumoase pana la copierea pe hdd a pozelor de pe laptop (backup) si a unor filme.
in total cam 400 gb ocupati (120gb poze, restul filme si ceva documentatie). la fiecare accesare a sursei HDD, TV sta si indexeaza cam 1-2 minute. nu exagerez, chiar si 2 minute.
daca ma mut pe stic, vede cam in 3 sec continutul.
am luat aceeasi combinatie si am incercat-o pe un UE32D6510.
de pe stick prezinta continutul in 3 secunde, de pe HDD, surpriza, tot in 3 secunde.
nu sta deloc sa invarta cerculetul in dreapta sus, ca la UE40ES6710

am mers si la service, am intrebat si mi s-a spus sa incerc la un model identic. daca se mentine situatia, asa e implementat in FW, daca nu, este tv meu stricat :)))

imi puteti da un sfat?
Multumesc,
G.
TV LED Samsung SMART 3D UE40ES6710
sammy
Reviewer

Re: ES6710 - Probleme la indexare HDD

Post by sammy »

Pai testul cu celalalt TV este destul de relevant :)
Ce as incerca eu... as lasa hdd-ul conectat la tv pentru mai mult timp, eventual mai verific sa-l vad daca indexeaza. In mod normal, indexarea asta presupune... dupa ce-i gata, sa stie tot ce-i pe hdd fara sa mai caute :D

Oricum, sa copiez pe HDD 120 GB poze, este destul de mult pentru TV :lol: cred...
Eu aveam probleme cu indexarea inca de pe vremea cand aveam un media player extern WD si care nu avea optiune de dezactivare a indexarii... Stateam cu ORELE, si se mai si zapacea indexarea...

La playerul Egreat deja puteam dezactiva... Mi se pare mult mai rezonabil sa scanezi continutul unui folder (director) cand il accesezi. La ce naiba am eu nevoie de o baza de date cu tot continutul HDD-ului? Pentru cu? Pentru thumbnail.... da-le-c colo' de thumbnail-uri... ca-s prostii...

La fel si cu Plex media player integrat in SMART-ul Samsung... Totul arata bine, interfata super smechera... pana i-am dat Add la un folder mai calumea si s-a inecat instant. Deci mi se pare o prostie fara margini sa ai o interfata ce-ti ia ochii si functionalitate jenanta. Eu ma mir de programatorii astia de la Samsung, cei care au facut PLEX, care fac aplicatia Youtube de care se plange lumea... ABERATII. Scurt.

(Stop, ca m-am aprins putin :lol: )
Post Reply