LE32C530 - Imagine dublata

Modele ce nu sunt încadrate în seriile de mai sus (mai vechi de 2011)
Post Reply
Iorga
Nou pe forum

LE32C530 - Imagine dublata

Post by Iorga »

Buna, de vreo 2 ani am un Samsung de care sunt foarte ultumit, sau am fost pana in seara asta, cand, din senin si-a dublat imaginea....adica fiecare contur...sa zicem fiecare chenar din meniul sau si-a facut o "sosie" mai palida putin asa la vreo 1 cm....ca si cum te-ai uita la un film 3D fara ochelari, ceva de genul asta. Stiti cumva de aceasta problema, a mai patit cineva ceva asemanator? Daca imi puteti da vreun sfat, idee, despre ce ar putea fi.....va multumesc aniticipat!
sammy
Reviewer

Re: LE32C530 - Imagine dublata

Post by sammy »

Salut.
Din păcate cred că este cazul să-l duci în service. Nu are rost să dăm cu presupusul că poate îi sursa de vină sau alte cele... Cei de la service sigur au mai văzut de astea.
Iorga
Nou pe forum

Re: LE32C530 - Imagine dublata

Post by Iorga »

Da.....se pare ca nu se mai poate repara, devina sunt niste "benzi" care sunt montate din loc in loc in jurul ecranului alimentand-ul (cred), care din cauza caldurii s-au degradat! Acele benzi vin numai cu display-ul complet care............. In cele din urma am hotarat sa aleg o alta marca fiind foarte dezamagit de durata de viata a acestuia. Samsung pare ca nu mai e ce a fost candva!

Viata lunga televizoarelor voastre!!!!!
Post Reply