Am vrut un router cu port(uri) USB si functie DLNA server nativa si dupa o prima teapa cu un DLink DIR-636L am incercat un WD MyNet N750....am ramas f.placut impresionat de interfata in primul rand
Prefer sa nu postez un full review, ci sa referentiez pe acesta:
http://www.cnet.com.au/wd-my-net-n750-339344177.htm
Din partea mea confirm faptul ca un HDD extern de 2.5 cu alimentare prin USB este imediat recunoscut si se poate configura in diferite moduri de acces: share, DLNA, FTP, iTunes
Pe un ES6100 este imediat recunoscut in Allshare Play si tot ce am incercat (raw AVCHD, MKV, AVI, MP4) a rulat perfect.
Singura limitare (o fi DLNA related?) este ca subtitrarile separate (gen SRT, SUB) nu le vede/ruleaza. In schimb MKV-uri cu subtitle track inclus le vede si se pot schimba in timpul rularii din "Tools".
Deci recomand cu incredere WD N750 pentru cei ce nu vor sa investeasca intr-un NAS.
Are 2 port-uri USB 2.0, LAN Gigabit ethernet, dual (2.4 & 5ghz) band, mod guest network, mod AP sau repeater.
Desi pe site-ul oficial modelul N900 este "certificat DLNA" iar N750 doar "compatibil DLNA", pot spune ca se imbina OK cu un ES seria 6.