Buna,
Sint posesorul unul Samsung 26EH4500.
As avea o intrebare, in legatura cu apelurile skype.
As vrea sa fac apeluri audio pe skype. Pe cel cu care incerc sa fac apelul il aud si il si vad perfect.
Insa interlocutorul nu ma aude.
Am nevoie de camera si daca vreau sa fac doar apeluri audio ???
Nu exista solutie de apeluri vocale fara camera ?
Totusi pretul camerelor mi se pare exagerat de mare, si as fi multumit si cu apeluri audio.
Skype - Probleme sunet
Re: Skype fara sunet ???
Camera pentru skype are si microfon incorporat...de acea nu te aude cel de la capatul "firului".
40ES6800 - Argintiu
Re: Skype - Probleme sunet
Exact, deci nu-i treaba TV-ului sa aiba microfon. Stim ca sunt scumpe accesoriile pentru TV Samsung si din pacate functioneaza doar cele originale. Hack-ul despre care s-a mai pomenit pe forum nu este tocmai indicat...
Deci, fara camera nu am nici apeluri audio ?
Ca pana la urma asta am inteles din raspunsuri.
Si nici alte camere nu functioneaza decat cele originale ?
Ca pana la urma asta am inteles din raspunsuri.
Si nici alte camere nu functioneaza decat cele originale ?
Da, asa este. Si la mine era la fel asa ca am luat camera.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
Macar un loc (link) de unde se poate cumpara o camera la pret de camera ?
Sub 360 RON nu am vazut camera compatibila cu acest model.
Chiar nu se potriveste¨ nici o alta camera din comert ?
Sub 360 RON nu am vazut camera compatibila cu acest model.
Chiar nu se potriveste¨ nici o alta camera din comert ?
Nu exista decat o singura optiune... sa cumperi o camera web Samsung, compatibila... Noua sau second.
Nici macar NE-oficialii, si poate nu tocmai "legali" baieti de la samygo nu au reusit pana acum sa faca TV-ul sa mearga cu o camera web "banala"... alta marca: "So far we have not been successful in making other than Samsung "certified" web cameras work with our TVs" ... detalii aici.
Samsung are "politica" bine stabilita si bine protejata de insasi faptul ca un TV are un firmware foarte "rigid" la ora actuala. Pe langa ca discutam despre un driver (soft) corespunzator unui device, ei, adica Samsung, au si niste ID-uri de producator blocate.
Eu sincer am fost foarte surprins cand a aparut seria E si am vazut ca merge un kit tastatura+mouse Genius! Pentru ca pana in acel moment exista pentru smart-uri ceva telecomanda qwerty, mica, nasoala si foarte scumpa, un browser nasol, mult mai nasol in decat ce este acuma. Trag nadejde ca urmatorul SMART HUB sa aiba un browser cu salt de performanta cel putin cum a fost de la seria D la E. Dar asta nu te incalzeste pe tine cu nimic, nu-i asa?
Iti ziceam doar ca Samsung a fost "binevoitor" sa nu se mai cramponeze in a vinde o tastatura nasoala la pret astronomic si ne-a "permis" folosirea oricarei tastaturi USB. Nu este valabil si pentru webcam... (inca)
Nici macar NE-oficialii, si poate nu tocmai "legali" baieti de la samygo nu au reusit pana acum sa faca TV-ul sa mearga cu o camera web "banala"... alta marca: "So far we have not been successful in making other than Samsung "certified" web cameras work with our TVs" ... detalii aici.
Samsung are "politica" bine stabilita si bine protejata de insasi faptul ca un TV are un firmware foarte "rigid" la ora actuala. Pe langa ca discutam despre un driver (soft) corespunzator unui device, ei, adica Samsung, au si niste ID-uri de producator blocate.
Eu sincer am fost foarte surprins cand a aparut seria E si am vazut ca merge un kit tastatura+mouse Genius! Pentru ca pana in acel moment exista pentru smart-uri ceva telecomanda qwerty, mica, nasoala si foarte scumpa, un browser nasol, mult mai nasol in decat ce este acuma. Trag nadejde ca urmatorul SMART HUB sa aiba un browser cu salt de performanta cel putin cum a fost de la seria D la E. Dar asta nu te incalzeste pe tine cu nimic, nu-i asa?

Si merge si cu o tastatura usb normala cu fir sau doar cele usb wireless ?
Merge si cu fir.
Am infipt un mouse cu fir HP de fabricatie, si merge de minune.
Nu am la indemana o tastatura usb ca sa vad daca si acesta functioneaza.
Mi-am incercat si webcamul de la PC, dar ghinion
nu-l vede de loc !
Nu am la indemana o tastatura usb ca sa vad daca si acesta functioneaza.
Mi-am incercat si webcamul de la PC, dar ghinion