ES6100 delay sunet

Post Reply
kornelo
Nou pe forum

ES6100 delay sunet

Post by kornelo »

Buna ziua,
Am achizitionat in urma cu cateva zile un Smart TV UE32ES6100.
Problema este ca are un delay la sunet fata de imagine. Am modificat in Service Menu la Control/Sound/Speaker Delay Normal la 150 (90 setarea default). Cu 150 delay-ul intre sunet-imagine la posturile digitale s-a redus undeva intre 100 si 200 ms (nu mai este asa deranjant. Peste 500ms cu setarea default - 90).
Pe media player (ASUS O!Play HDP-R1/HDMI) dupa modificare (Speaker Delay Normal 0) delay-ul este undeva intre 800ms - 1.2 sec. Mentionez ca media player-ul il folosesc de mai bine de 1 an si jumatate, iar pe vechiul tv (LE32D550) functioneaza perfect.
Pe HDMI setarile la Speaker Delay Normal sunt diferite fata de cele de la TV (posturile digitale). Default era 80. La maxim, 150, delay-ul este la peste 2 secunde fata de imagine. Alte modificari in Service Menu nu am facut.
Versiune software: T-MST10PDEUC-1032.0, BT-G

Daca are vreo idee sau cunoaste vreo rezolvare il rog sa o posteze.
Multumesc anticipat.
sammy
Reviewer

Re: ES6100 delay sunet

Post by sammy »

Salut. Deci TV-ul de nou, se prezinta cu aceasta problema si te-ai gandit sa-l "tunezi" din meniul de service. Eu as fi de parere ca nu a fost setat corect din fabrica. Cel mai indicat ar fi fost sa-l trimiti inapoi la magazin...
Ai citit despre problema asta undeva si ar fi o rezolvare. Decalarea sunetului nu este aceeasi pentru posturile digitale, analogice si player?
Sincer, ma depasteste problema ta. Ar trebui sa-i dai un reset din meniul de service, trimite-l la service, returneaza-l ... sau ceva de genul asta.
kornelo
Nou pe forum

Post by kornelo »

Difera decalarea intre posturile digitale si player (difera setarile si in service menu intre HDMI si TV). Daca folosesc player ul televizorului, nu exista deloc decalaj.
In ceea ce priveste "tunatul", am setarile originale cu care a venit televizorul (doar la Speaker Delay Normal am modificat).
Nu stiu sigur daca acest delay era si inainte de update-ul online la ultima versiune de firmware.
Caut de cateva zile ceva legat de aceasta problema, dar nu am gasit nimic.
Multumesc pentru raspuns.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Imi pare rau ca nu te putem ajuta mai concret. Nici pe aici nu s-a mai discutat...
bento
Informat

Post by bento »

la un service samsung sau call center de ce nu incerci
Post Reply