sammy wrote:Pentru 100-200 RON eu nu m-as risca sa cumpar de dincolo. Probabil daca ar fi vorba de o reducere mult mai substantiala. Mai bine stau si prind o promotie de prin zona...
Mai este si diferenta de calitate, deoarece noi in Romania, primim televizoare fabricate pentru tari mai "amarate" sa zic asa, fata de Germania unde au calitate de prima clasa, ca na, e Germania iar noi Romania... La ei chinezariile de exemplu sunt mai de calitate decat la noi. Si va zic din propria experienta... Am 1 TV LCD Samsung mai vechi, cumparat din Romania si o Plasma Samsung cumparata din Germania, se vede calitatea dintre cele doua, daca nu ma insel, ambele fiind produse in China, dar la fabrici diferite din punct de vedere al calitatii.
Pretul TV-ului este de 1980 lei si la eMag e 2399 lei.
PS: As putea cumpara de la DC-Shop/cel.ro, fiind l 1999 lei televizorul, promotie. Dar peste cateva luni se strica TV-ul deoarece va d produse reparate ... Nu multi stiu asta, dar asa este... Deci nu ma risc.
Daca totul o sa mearga bine cu Amazon, nu mai cumpar din RO cat oi fi eu, daca ies mai avantajos, plus ca e alta calitate