Actualizari firmware

essco
Tehnician

Re: Actualizari firmware

Post by essco »

40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
georg
Interesat

Post by georg »

Multumiri @essco . Pe site-ul romanesc era si varianta in limba romana . Mai asteptam.
essco
Tehnician

Post by essco »

Varianta in limba romana la ce? Este acelasi firmware, e unic! Nu este diferit pentru Germania si Romania.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
cristiboss70
Tehnician

Post by cristiboss70 »

Si daca nu o fi asa? Sa zicem ca apare acuma o versiune noua..Daca modelul din Germania dupa update se comporta foarte bine iar modelul luat din Romania dupa update (luat de pe situ din germania) sa zicem ca iti face "varza " tv-u (sa nu uitam ca tv-urile facute pt.est nu sunt la fel facute cu alea din vest )...scuze is prea pesimist ....
32ES6800,40JU6500,49Q7F
georg
Interesat

Post by georg »

@essco , oare cu totul intamplator apare firmware, multilingv , romana , engleza ? Sau exista o anumita logica de departajare si anumite particularitati justificative . Diferentele constau in posibilitatea afisarii diacriticelor ramanesti in ferestrele de informatii precum si pe tastatura proprie .
essco
Tehnician

Post by essco »

georg, pentru acelasi TV, firmware-ul este acelasi si daca il iei de pe site-ul german, si de pe cel italian, si de pe cel romanesc (daca el exista, normal). Limba este aleasa de tine din meniu.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
georg
Interesat

Post by georg »

Eiii ... ce n-as da eu sa fie asa . Televizorul meu este facut pentru Italia (code ID Italia). La instalare nu am ca optiune de tara Romania ( am setat Olanda , Europa de est , Estonia , Altele etc.)si de aceea am probleme la afisarea diacriticelor in anumite ferestre . Dupa aceea am schimbat peste tot in meniurile de utilizator , unde a fost posibil Romania si (macar) Europa de Est . Codurile de tara erau inserate in Meniul de service (confidential) in Optiuni la Country si puteam sa schimb orice tara , vorbesc de modelele anterioare ce cca. 3-4 ani. Insa la acest model nu am mai gasit acesta posibilitate (lipseste din Optiuni) .
sammy
Reviewer

Post by sammy »

La instalare, la tara, eu oricum pun pe Others/Altele, pentru ca scana toate frecventele si receptiona tot. Deci nu de aia tine diacriticele in meniu sau nu stiu pe unde. Vezi ca in SMART, la youtube de exemplu, si noi ceilalti, cu tv-uri fabricate pentru RO, problema exista.
georg
Interesat

Post by georg »

Cei de la UPC m-au asigurat ca de la ei toate informatiile pleaca bine , adica cu diacritice , problema ar fi doar in Tv-ul meu . Tind sa le dau crezare . In toate celelalte utilizari, subtitrari filme ,etc. totul este in ordine , diacriticele sunt prezente .
mariuszmeu
Informat

Post by mariuszmeu »

deci, in linkul german ,am modificat modelul de la 32es6100 si am pus 40es6100. vad ca modelul lor este altul decat wxxh.e vreo problema ?
wxzg mai exact.
SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
Post Reply