Samsung KU6072
Re: Samsung KU6072
Nu mai stiu daca merge dezactivata,multumesc pentru idee.
Acum am vazut intrebarea cu testul,nu e nevoie de nici un test pentru a sesiza problema,ca idee,daca te uiti sa zicem la un meci si este focalizat pe gazon,se vede ok,daca se misca camera nu mai poti sa vezi decat un verde neclar,fara delimitari.
E nevoie, fiindcă testul îţi va spune dacă timpul de răspuns e mare, ceea ce explică "problema". Oricum, din ce ştiu nu e motiv de retur/service. Sunt TV LED-uri şi cu >30 ms timp de răspuns pe piaţă şi cică sunt în specificaţii.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
Am inteles,o sa fac si testul sa vad ce va spune,multumesc.
Am facut testul,scrisul este neclar si lasa urma aproximativ 1 cm in spate,ce inseamna asta ?
Si pe monitorul meu de la servici lasa o dara destul de mare (0,5 cm cel putin) pe o diagonala de 21 inch si se presupune ca un moitor ar trebui sa aiba max. 5 ms timp de raspuns.
Insa ceea ce zici cu gazonul as vrea sa vad "live". Nu poti filma cu telefonul sa pui pe youtube.
La mine nu am observat probleme de ghosting absolut deloc.
Insa ceea ce zici cu gazonul as vrea sa vad "live". Nu poti filma cu telefonul sa pui pe youtube.
La mine nu am observat probleme de ghosting absolut deloc.
E chestia cu "loteria panelurilor" de la Samsung:
Unele mai bune, altele mai slabe. Oricum, pe aceste TVuri buget panelurile sunt mai slabe. Pur şi simplu n-ai ce face. Şi eu am observat că 6072-ul avea timp de răspuns ceva mai bun decât 6092-ul. Dar uniformitatea iluminării e mai bună la 6092. Cred că nu le poţi avea pe toate, din păcate.
Cititi aici
Unele mai bune, altele mai slabe. Oricum, pe aceste TVuri buget panelurile sunt mai slabe. Pur şi simplu n-ai ce face. Şi eu am observat că 6072-ul avea timp de răspuns ceva mai bun decât 6092-ul. Dar uniformitatea iluminării e mai bună la 6092. Cred că nu le poţi avea pe toate, din păcate.

Cititi aici
Ciudat, cum naiba nu nimeresc si eu un panel de asta slab sa vad si eu ghosting, clouding, si toate alea 
Eu pe 40KU6072 nu am trailing pe fotbal... si daca nu ma "holb" eu la detalii.

Eu pe 40KU6072 nu am trailing pe fotbal... si daca nu ma "holb" eu la detalii.
Nici ghosting-ul nu mai e ce-a fost!
Totuşi, timpii de răspuns s-au îmbunătăţit la TV-uri. Nu te aştepta să ai dâre lungi, ci doar imagini relativ neclare mai ales la mişcări rapide. Urmăreşte feţele oamenilor când se mişcă, de pildă. Şi-apoi există oameni pe care îi supără mai tare, iar alţii nici nu observă ghostingul sau alte minuni.

Tocmai,se vede orice detaliu,feţe,obiecte in miscare..nu sunt maniac,sa se vada impecabil,am luat tv-ul deoarece cel vechi sa stricat,nu am avut pretentii de 4k dar detaliile astea sar pur si simplu in ochi,daca media playerul nu avea probleme nici nu ma gandeam ca are ceva probleme,puteam sa dau vina pe cablul de la upc pentru ca aceste probleme sunt si pe posturile HD. O sa incerc sa pun pe youtube un video,daca nu ce alta varianta de upload aveti ?