Buna idee!
Azi merg sa cumpar si sa incerc un cablu micro HDMI to HDMI... daca prin usb nu merge, cu siguranta hdmi va rezolva problema.
Multumesc pentru pont! te anunt ce am rezolvat !
Nu am apucat sa cumpar cablu HDMI (nu aveau in magazin),dar am gasit in schimb un program (in android apps) pe care l-am instalat pe tableta si am reusit sa rulez filmele pe tv. Evident, prin wi-fi...
deci in concluzie, dupa mai mult de o saptamana, problema s-a rezolvat mai simplu decat credeam...
OK. Multumim pentru feedback.
Ne poti spune cum se numeste aplicatia?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Salut!
Aplicatia se numeste "Play to Samsung" si cred ca se poate instala si folosi de pe orice model de tableta cu android...
Sunt incantat pentru ca pe langa fisierele mele din tableta (filme, muzica, etc), pot viziona si site-urile online (youtube, vimeo, etc) direct pe tv.
Salut.Am o intrebare in legatura cu tv meu.Il pun seara sa se stinga si pe la o bucata de noapte cand ma trezesc il gasesc cu ecranul iluminat intr-un fel de stare de stand by.Daca apas butonul rosu de pe telecomanda se aprinde dar nu mai afiseaza logo-ul Smart TV intra direct in programul tv pe care eram cand l-am stins...si ceea ce este mai ciudat dupa ceva timp m-am trezit a doua oara era la fel ecranul...
Eu aș pune (de curios) pe stick acest update, să văd dacă îl recunoaște ca versiune nouă, dacă TV-ul compară ceva "checksum" de control, pentru că după versiunea de fișier clar nu se ia, că ar fi prea banal și l-am păcăli să punem ceva update-uri mai vechi care nu au probleme noi...
Tocmai am incercat si nu vede ca upgrade versiune 1036.
Mie Smart Hub-ul la 1042 imi face destule figuri si tot urmaresc sa apara o nou firmware. Mai i se pare cuiva ca 1042 e o versiune mai slaba ca precedentele?