Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
tiberiu
Interesat

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by tiberiu »

Am deschis tv-ul de cateva minute (dupa ce a facut pauza de o zi) si surpriza : NU MAI APARE DUNGA !!!
Nu l-am reparat, nu i-am facut nici macar update de 3 zile... Imi cere si mie sa actualizez softul de fiecare data cand intru in Smart (dar asta sa fie problema cea mai mare acum)... ceea ce m-a disperat de o saptamana s-a rezolvat (peste noapte) de la sine... Cum a fost posibil? Oare am scapat definitiv de riscul de a reaparea acea dunga ? nu mai inteleg .... :shock:
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Magnetizare? Soc de tensiune... sau ceva contact.

TV-urile Samsung au self-diagnosis and repair off-line! :lol: (glumesc, evident)
cristiboss70
Tehnician

Post by cristiboss70 »

tiberiu wrote:Am deschis tv-ul de cateva minute (dupa ce a facut pauza de o zi) si surpriza : NU MAI APARE DUNGA !!!
Nu l-am reparat, nu i-am facut nici macar update de 3 zile... Imi cere si mie sa actualizez softul de fiecare data cand intru in Smart (dar asta sa fie problema cea mai mare acum)... ceea ce m-a disperat de o saptamana s-a rezolvat (peste noapte) de la sine... Cum a fost posibil? Oare am scapat definitiv de riscul de a reaparea acea dunga ? nu mai inteleg .... :shock:
Curios...atata timp cat nu stim ce ti-a provocat acea dunga nu stiu ce sa zic...as mai fi vrut sa iti spun daca poti sa incerci sa duci tv-u in alta locatie(la o ruda...un prieten) sa vezi daca face la fel...dar acuma daca a disparut sa speram ca nu-ti mai apare...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
tiberiu
Interesat

Post by tiberiu »

dap, a disparut fara urme (ma refer la dunga)... sper sa nu mai revina atata timp cat mai tin tv-ul...m-au sunat azi cei de la reparatii tv samsung (cu care am luat legatura vinerea trecuta) si le-am spus ca s-a rezolvat... dar tot vreau sa il scot la vanzare... trebuie sa ma gandesc la un pret si sa fac ceva calcule cu diferenta de bani care imi trebuie pt un LG... ;)
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Discutie despre LG :)

[cumparator LG]: deci man, am vazut cateva opinii despre LG
[cumparator LG]: si se pare ca lgurile au ceva dirty screen effect
[cumparator LG]: care ar fi de la stratul de antireflexie neuniform
[cumparator LG]: [cenzurat] :)
[cumparator LG]: dai o caruta de bani si nu se vede bine
[Eu]: si cum se manifesta chestia aia?
[cumparator LG]: nu stiu, inca mai studiez sa vad, poate reusesc sa gasesc ceva video
[cumparator LG]: defapt le confund, nu cred ca e de la antireflexie
[cumparator LG]: uite cum arata:
[Eu]: tu vezi ceva?
[cumparator LG]: pai nu vezi albu ala ?
[cumparator LG]: zici ca e ceva textura
[cumparator LG]: poti incerca si tu pe samsung cu
Nu mă pun să fac propagandă anti-LG, că nu are sens, doar studiază bine ce cumperi. Dunga la tine a fost o chestie de ghinion poate.
Nu știu cum se face că de când cumpăr eu Samsung nu am avut de-aface cu:
- pixeli morți
- efecte de clouding deranjante.... să nu zic că eu consider că nu am avut parte de clouding deloc
- lipsa DTS
- la browser întotdeauna a stat mai bine Samsung, chiar și per total SMART

Nu zic că nu au probleme, pentru că au, dar să nu fugi în curtea LG-ului și să crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de picior, că ai să umbli să vinzi TV-ul :lol:
tiberiu
Interesat

Post by tiberiu »

Sammy multam pentru exemplul si clipurile concludente in ceea ce priveste (in general) tv-urile LG. Cumparatorul o fi fost la fel de ghinionist cum am fost si eu (cu dunga)...
Inca nu sunt hotarat sa iau LG (am luat in considerare pentru ca mai am un tv LCD LG de 6 ani cu care n-am avut nici o problema) dar ca functii, si ca sistem e cam la fel ca 6100 sau chiar mai imbunatatit ( e model 2013)...
Recunosc, e posibil sa imi iau tzeapa, e un risc pe care as fi dispus sa mi-l asum...
Problema e ca am pus ochii si pe un Samsung seria 7 ... Acum nu sunt disperat, dar ma gandesc serios sa il achizitionez peste 2 -3 luni (cand ii va mai scadea pretul). In plus, trebuie sa il amanetez pe 6100 cat mai repede ca sa pot scoate un pret macar la jumate (as fi norocos!) din pretul pe care l-am platit eu acum 8 luni...
Momentan sunt indecis :(
tiberiu
Interesat

Post by tiberiu »

Dunga a reaparut...... am zambit, m-am resemnat cu ideea de a vedea linia orizontului pe mijlocul ecranului.... oarecum ma asteptam sa revina... :(
cristiboss70
Tehnician

Post by cristiboss70 »

Nu stiu de ce dar si eu credeam ca o sa revina...poate poti sa il duci in alta locatie sa ii faci o proba...dar cel mai bine e sa nu-ti mai bati capul si sa il trimiti la garantie...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Andrius
Nou pe forum

Post by Andrius »

Am patit acelasi lucru pe acest model.

A aparat o dunga orizonatala compusa din pixeli aprinsi.
L-am dus la garantie dar ptr ca nu aveam cartea de origine (carnetelul acela mic ) completat si stampilat nu l-au primit.
Dupa am vorbit la site-ul de unde l-am cumparat, au trimis curier si in 2 saptamani am primit alt televizor nou nout.
Asta se intampla in decembrie. De atunci nu am mai avut probleme.

Sper sa te ajute!
tiberiu
Interesat

Post by tiberiu »

Multam pentru pont!
Da, nici mie nu mi-l ia la garantie, am vorbit de data trecuta cu ei... deci va trebui sa il dau inapoi de unde l-am cumparat (un site de electronice)... pe mine ma oftica toata nebunia asta cu trimisul la Bucuresti + asteptare aprox. 2 saptamani ... Plus ca nu m-am inteles nici cu cei de pe site ... cand am sunat la garantii, mi-au spus sa le scriu un mesaj cu problema mea si sa le trimit un mail.... am facut si asta si n-am primit nici un raspuns... de 2 saptamani.
(Probabil ca) voi suna iar la cei de la samsung si vom sta de vorba pana se gaseste o solutie... apoi il vand
Post Reply