32EH5450 - Problema conectare la internet prin Access Point
Re: 32EH5450 - Problema conectare la internet prin Access Po
Aici sunt modurile in care pot seta AP
Cam astea ar fi setarile, eu il am acum pus pe Station-Infrastructure, in total sunt 6 moduri. Daca il pun pe AP Bridge - Point to Point, imi cere sa pun si un mac adress
Intrebare... Oare TV-ul raspunde la comanda "ping" din command prompt-ul de MS-DOS? Eu as verifica chestia asta daca zici ca TV-ul isi ia IP-ul corect.
Imaginile ce le-ai atasat ajuta foarte putin. Daca as avea si eu un astfel de AP, zau ca as incerca sa rezolv.
Imaginile ce le-ai atasat ajuta foarte putin. Daca as avea si eu un astfel de AP, zau ca as incerca sa rezolv.
Nu am incercat dar oricum nu cred ca va raspunde atata timp cat nu se poate conecta la retea si imi arata X-ul.
la router:
- ai conexiune pppoe care iti seteaza dns 86.105.88.47 + 8.8.4.4, pune manual 8.8.8.8
ap-ul pune ip 192.168.1.99 (e static, il pui in afara dhcp daca nu faci rezervare).
Ai incercat din browser-ul smart tv-ului?
- ai conexiune pppoe care iti seteaza dns 86.105.88.47 + 8.8.4.4, pune manual 8.8.8.8
ap-ul pune ip 192.168.1.99 (e static, il pui in afara dhcp daca nu faci rezervare).
Ai incercat din browser-ul smart tv-ului?
Nu am incercat din browser la TV pentru ca nici nu ma lasa.. primul lucru ma pune sa setez reteaua.. si daca imi da cu x acolo se opreste. DNS 8.8.8.8 sa-l pun la tv sau la router? Ok incerc sa pun la AP 192.168.1.99 sa vad ce se intampla si de data asta.
s-a imbarligat treaba asa nasol, ca nu stiu cum ii dai de cap.
La router
- DNS-uri: 8.8.8.8
- DHCP on
La AP:
- dhcp ap off
- ip static in afara plajei de alocare a dhcp-ului de la router
- in mod AP (verifici cu cablul contectat la calculator sa mearga internetul), apoi conectezi tv-ul
La SMART
- fa o initializare conectat direct la router si verifici daca merg aplicatiile si browserul.
- il conectezi pe cablu la AP.
- verifici daca merg aplicatiile
- verifici din browser o adresa sau ip valid (la mine cand nu mergeau aplicatiile din diverse motive, browserul functiona).
La Fail
- arunci AP-ul.
La router
- DNS-uri: 8.8.8.8
- DHCP on
La AP:
- dhcp ap off
- ip static in afara plajei de alocare a dhcp-ului de la router
- in mod AP (verifici cu cablul contectat la calculator sa mearga internetul), apoi conectezi tv-ul
La SMART
- fa o initializare conectat direct la router si verifici daca merg aplicatiile si browserul.
- il conectezi pe cablu la AP.
- verifici daca merg aplicatiile
- verifici din browser o adresa sau ip valid (la mine cand nu mergeau aplicatiile din diverse motive, browserul functiona).
La Fail
- arunci AP-ul.
Tv-urile Samsung au unele probleme la conectarea prin AP pe wireless. De asta stiam sigur.
Se pare ca nu e neaparat o problema pe wireless ci pe AP.
Niciunul nu e defect, doar ca nu sunt compatibile
Se pare ca nu e neaparat o problema pe wireless ci pe AP.
Niciunul nu e defect, doar ca nu sunt compatibile