Puțin mai incomod pentru MKV-urile cu subtitrarile incluse. Să zicem că sunt 10 subtitrări și RO este a 9-a și TV-ul nu o vede.
Aceasta trebuie extrasă și copiată lângă MKV, dar totuși... Eu mă uit la film direct de pe clientul de torente
Din nou, o simplă setare... La seria E vedea primele 5, acum 8. Seria F va avea 11
De fapt vorbesc de fisierele cu extensia m2ts care imi apar in filme si concerte descarcate de mine ca fiind Bluray si pe care nu le pot viziona cu playerul incorporat in tv ci doar direct de pe pc.
Când vizionez un program tv , la ”Tools” î-mi dă o listă în care apare și opțiunea de stingere a ecranului dar sunetul rămâne în difuzoare , dacă ascult muzică de pe hdd-ul pc-ului și apăs ”Tools” nu mai apare lista ci niște controale de mediaplayer ... la redarea fișierelor prin ”Allshare” există posibilitatea să ”sting ecranul” tv-ului ? (Samsung UE32F6400)
Optiunea "Dezactivare Imagine" este disponibila doar atunci cand vizionezi canale TV, sau o sursa externa, conectata prin HDMI.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic. Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."