Actualizari firmware
-
- Tehnician
Re: Actualizari firmware
@vali35
Erau niste persoane care spuneau ca le apare aceasta eroare in smart hub "SAMSUNG SIGNATURE SERVICE ENDS ON APRIL 1ST" cu toate ca era trecut de 1 aprilie...
Erau niste persoane care spuneau ca le apare aceasta eroare in smart hub "SAMSUNG SIGNATURE SERVICE ENDS ON APRIL 1ST" cu toate ca era trecut de 1 aprilie...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
-
- Tehnician
A aparut update-ul 2006 ...se face direct din tv...ca vad pe site nu apare...
32ES6800,40JU6500,49Q7F
-
- Interesat
Am facut si eu update la 2006 (UE46ES6100) direct din TV. Nu am stat sa observ diferente, insa nu cred ca sunt vizibile.
A apărut actualizarea 02007.
A observat cineva ce modificări sunt?
A observat cineva ce modificări sunt?
UE40MU6102/DIGI Smart CAM CI+/Sony DAV-TZ145 5.1/Philips Xenium de la gigi
-
- Tehnician
Am facut si eu update-ul 2007...facut direct din tv...pe site-ul lor vad ca au ramas la 2005...ca deobicei nu observ nici o modificare
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Ar fi buna o actualizare prin care să modifice funcția butonului "family story" de la telecomandă (care este useless)
Cu schimbarea directa a limbii audio, de exemplu

Cu schimbarea directa a limbii audio, de exemplu

UE40MU6102/DIGI Smart CAM CI+/Sony DAV-TZ145 5.1/Philips Xenium de la gigi
dupa ceva timp am activat SMART HUB -ul s-a actualizat si surpriza neplacuta : a disparut aplicatia explorer 3D si mai grav SKYPE ! am vorbit la Samsung Romania si intr-adevar aplicatiile au fost scoase de ei . Pt Skype nu mai aveau suport zic ei , eu cred ca n-au mai vrut sa plateasca . Trist este ca ma dat si 350 de ron pe o camera web VG-STC 3000 dedicate pt. Samsung cu , care nu mai am ce sa fac .DECI NU CUMVA SA ACTUALIZATI SMART HUB caci dispar aceste aplicatii. cica nu mai este niciun tv cu aplicatia Skype.
-
- Interesat
Salut. Cei cu televizoare mai vechi, seria E (eu am un UE46ES6100) ati primit notificarea aplicatiei Youtube?
Eu am primit un mesaj cum ca aceasta aplicatie nu va mai fi acceptata dupa data de 30 iunie 2017. Si ca o lista cu dispozitivele Youtube acceptate este disponibila la adresa: youtube.com/tvdevices
Sper sa primim un update de firmware ceva ca altfel e bataie de joc. Te forteaza sa cumperi TV-uri mai noi numai ca sa mearga anumite aplicatii.
Eu am primit un mesaj cum ca aceasta aplicatie nu va mai fi acceptata dupa data de 30 iunie 2017. Si ca o lista cu dispozitivele Youtube acceptate este disponibila la adresa: youtube.com/tvdevices
Sper sa primim un update de firmware ceva ca altfel e bataie de joc. Te forteaza sa cumperi TV-uri mai noi numai ca sa mearga anumite aplicatii.
Browserul nu "poate" Youtube? Pe seria K e mult mai elegant să vezi din browser decât din rahatul de aplicație.
Dacă browserul tău știe HTML5 n-ai de ce să-ți faci griji.
Dacă browserul tău știe HTML5 n-ai de ce să-ți faci griji.
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.
Am uitat sa adaug ca iti poti testa browserul sa vezi daca stie HTML5.
Doar cauta cu Google "HTML5 browser test".
Doar cauta cu Google "HTML5 browser test".
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost.