am incercat sa adaug un folder cu un serial. Folderu continea mai multe sezoane cu acel serial, deci mai multe foldere in interior. Dupa ce i-am dat adaugare, am primit confirmare ca este ok, dar surpriza.
Folderu nu este de gasit in lista. Am incercat sa il caut din Tv dar nici acolo nu il gasesc.
Am mai patito si la un film. Daca incerc sa le adaug din nou imi spune ca sunt deja in lista.
Era aici pe forum un tutorial ce explica de ce cu Add din interfata AllShare nu era incarcata subtitrarea. Trebuia sa copiezi filmele in folderul de share folosind windows explorer...
Revenim... nu ştiu dacă ai spus că sunt presat de timp... Ai încercat să dezactiveti tot ce ţine de firewall şi antivirus?
TV-ul vede alte filme sharuite de acelaşi server?
Dacă tot ai alte PC-uri în reţea, ai încercat să vezi dacă cu alt PC poţi accesa?
Eu tot nu inteleg... tie nu-ti merge deloc allshare sau doar folderul ala nou care l-ai creat?...de exemplu nici eu nu pot sa mai adaug nici un folder nou (inainte puteam ...puneam 3 foldere care le aveam eu filme,videoclipuri si poze) ...am un folder cu filme care merge iar cand ii adaug un alt folder de exemplu unu cu videoclipuri arata acolo cum incarca videoclipurile si la un momentdat da "stop allshare" si numai pot sa folosesc allshare pana nu elimin acel folder...si asta imi face de ceva timp chiar si dupa reinstalarea win....eu ca sa vad videoclipurile si pozele folosesc celalalt program serviio iar filmele cu allshare (cand descarc un film selectez acolo sa descarce direct in folderul cu filme si apoi dau restart la allshare si gata...)
Imi merg celelalte filme, perfect, doar ca aici cand am adaugat folderu asta a clacat programu, am dat restart de n ori la program si nimic. La fel face si pe restu de calculatoare.