marsel90 , multumim pentru parerea ta si crede-ma, chiar apreciez efortul tau, dar unele dintre observatiile tale sunt ridicole.
"Nu inregistreaza video de pe o intrare HDMI".
POFTIM?
Te rog frumos sa-mi creionezi un link spre un TV care costa peste 10.000 RON si face captura din ceea ce-i bagi tu pe HDMI.
"Bun simt sa faca tastele fosforescente?". Ai vrea cumva sa fie ROZ? Macar daca sugerai sa fie cu backlight, cum era la D6500, as fi fost mai receptiv.
Captura de pe ecran (sau printscreen) este probabil printre ultimele cerinte primite de Samsung de la utilizatori.
Nu este pretentios deloc la periferice. Din contra... destept sa-ti zica "prieteneee... tu ma violezi cu un stick de 2 bani, care are o rata de transfer penibila, si o sa vrei sa folosesti PVR-ul sa inregistrezi filme XXX, iar eu nu-ti pot asigura asta avand in vedere cu ce te prezinti la mufe. Fugi domne' cu stickul asta de aici".
Bun, deci asta cu lipsa cursorului de mouse in meniul sistem, smart si altele, am observat-o si eu. A fost o serie anterioara la care putei cu click dreapta activa meniul sistem sau smart, schimba canale, etc... dar probabil a fost asa putin folosita (chiar si eu am stiu de ea si nu am folosit-o) incat au renuntat la asa ceva. Mouse-ul este folosit in proportie foarte mare doar la browsing pe net.
Bai omule! NU ESTE VINA SAMSUNG ca aplicatia youtube NU stie de mouse. VINA este a celor care au facut aplicatia publicata asa pentru smart. Intelegi?
Plastic de proasta calitate la carcasa... Ok, hai sa zicem, desi eu cand am incercat K5102 ce are spatele din plastic glossy enervant de sensibil, dar noa... este "bijuterie" ca aspect.
Lipsa bluetooth este LIPSA din specificatii la vanzare. Deci daca ai cumparat si ti-a trebuit, documenteaza-te inainte de a salta banul. Ok?
E primul televizor Samsung? Ai trait degeaba!
Bun, si singurul punct cat de cat coerent si la care iti dau dreptate, este numele canalului afisat mai mic decat emisiunea. Si pe mine m-a incurcat.
Deci stimate detinator de TV Samsung, in general nu raspund
SARCASTIC si mai ales EVIT prin orice mijloace sa fac pe cineva sa se simta prost, sa sa comentez lipsa de informatii sau felul in care vine pe forum si isi da drumu de parca Samsung a venit cu televizorul la el in casa si i l-a dat de cap, dar comentariul tau are asa multe balarii incat m-ai silit sa fac un comentariu pe masura si sincer... faptul ca tu NU recomanzi acest model, nu valoreaza nimic. Ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa arat ce NU trebuie sa citeasca viitorii cumparatori. Adica nu are butoane fosforescente? Apropos de asta, sa ai o tastatura iluminata pe intuneric, recunosc, poate fii util. Se poate ca si telecomanda sa fie misto asa, dar dupa o vreme, cand esti obisnuit (2 saptamani) nu mai aprinzi becul la telecomanda ca sa schimbi canalul sau sa dai volum.
In final, te rog abtine-te de la a ma ataca, pentru ca nu are sens si nu o sa prelungim discutia. Parerea ta conteaza, a fost primita ca atare si ai primit un raspuns care sigur nu o sa-ti convina ca nu te-am batut pe umar sa te consolez ce alegere proasta ai mai facut. Ok?