Subtitrari ES5500

admin
Administrator

Re: Subtitrari ES5500

Post by admin »

iullyan, vezi si acest topic. Acolo incercasem exact ceea ce vrei si tu sa faci, doar ca eu ziceam de un TP-Link.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
iullyan
Nou pe forum

Post by iullyan »

Mersi fain.
Daca nu o sa mearga treaba cu router-ul pe care il am, il schimb cu unul compatibil DLNA, de ultima generatie, si asta e...
sebastian091074
Moderator

Post by sebastian091074 »

iullyan wrote:Mersi fain.
Daca nu o sa mearga treaba cu router-ul pe care il am, il schimb cu unul compatibil DLNA, de ultima generatie, si asta e...
si daca dai peste un router bun la care sa mearga DLNA-ul sa ne spui si noua...
46ES6100, 22D5003, Home Cinema HT-E5550, UE50NU7092UXXH, QE55Q60RATXXH
iullyan
Nou pe forum

Post by iullyan »

Salut,

Mi-am cumparat pana la urma ES5500, l-am conectat la router-ul meu Linksys de care am pomenit in posturile anterioare, si pana acum pare sa se miste bine DLNA-ul pe acesta. Imi vede filmele (majoritatea formatelor), pozele si muzica de pe HDD-ul conectat la router. Nu folosesc PC-ul deloc, totul se intampla intre router HDD-ul conectat la acesta si TV-ul conectat prin cablu la router.
O sa mai testez cu mai multe tipuri de fisiere video, dar pana acum n-am avut probleme.

Mersi,
Iulian.
aeon
Curios

Post by aeon »

admin wrote:....

O observati: eu am rulat toate filmele de pe serverul meu de DLNA, insa playerul nu da importanta de unde provine streamul (local - pe HDD, sau retea). El reda.
Ia verifica-ti setarile si sunt convins ca o sa-ti mearga. Evident este important daca ai MKV-uri cu RO...

Diferenta in meniul Tools cand ai fisier extern SRT este prezenta optiunii Subtitle Settings (Setari subtitrare) care nu este cand ne bazam pe subtitrarea "embedded".

vreau sa completez: CONTEZA de unde sunt rulate filmele!
in cazul meu, pe DLNA nu merge nici un mkv, spune "fisier neacceptat momentan" (ma rog, am testat 5-6), doar .avi
initial nu mergeau nici subtitrari .srt, dar dupa un update de firmware la hdd-ul extern, si-au revenit, sunt afisate ok
(hdd-ul extern este un Lacie, cu ethernet si suport DLNA)

aceleasi mkv-uri puse pe un stick de memorie (copy-paste de pe hdd-ul extern) si infipte intr-un usb la tv merg fara probleme !
TV 32ES5700
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Da, pot sa fie diferente intre serverele de DLNA. Eu de exemplu pe Synology rar mi-a fost dat sa nu ruleze TV-ul filmul.
S-a deschis un topic pe tema diferentelor intre serverele de DLNA soft. Am discutat si pe acolo una alta... VEZI AICI.
Post Reply