@roraly - cunostintele mele despre hack sunt undeva la zero. Mai degraba am avut "contact" cu cateva masuri de protectie pe partea de php (sql injection, script injection)... Mai aud una alta si am vazut exemple. Dar hack de router, adica unde nu ai parola default si sa pui la lucru cateva PC-uri strong care sa gaseasca parola, apoi artificii cu DNS-uri si alte exemple... de "the real stuff", sau "underground", ma depasesc cu mult. Prin urmare nu stiu cum au reusit turcii aia sa imi injecteze un virus pe hostingul meu si sa-mi omoare acest forum. Oricum backup este "mama lor". Am backup programat, etc.
"The bad gyus", aia rai de tot, care stau noaptea pe intuneric cu cola/cafea si tigari, cine stie ce pot face... Un TV din spatele unui router, linux, figuri,... dar oricum astia cauta conturi de banca si unii fac hack figura... ca si "trofeu" ca au intrat nu stiu unde.
@ioany - pun pariu ca sunt multe subiecte pe forum care te plictisesc. The magic word... "ignora" topicurile care iti pun rabdarea la incercare. Nu te poate stresa un topic decat daca il bagi in seama. Citeste altceva... sa vezi ca si pe mine ma mai apuca cate un moment de asta si las comentariu mai acid, dar chiar nu are rost. Este un topic, pe un subiect. Pentru tine paralel, pentru altii ok.
Va multumesc ca ati lamurit mica neintelegere, chiar ii aiurea si felul in care voi care sunteti foarte apreciati pe forum, chiar voi v-ati contrat. Chiar nu are sens.
Zambiti si sa aveti o zi faina!
(PS: Nu are rost sa zic ca amandoi sunteti foarte ok pe forum si faptul ca roraly este prezenta feminina, pentru mine nu are importanta, chiar ne bucura sa mai vedem doamne/domnisoare pasionate de tehnologie. Fara misto!)